Ekonomi eski bakanı Ali Babacan'dan ise bugün dikkat çeken bir adım geldi. Babacan Bolu’ya giderek burada bazı isimlerle temasa geçti.
Bolu'nun yerel sitesi Özgür Bolu'nun aktardığına göre, AKP'nin küskünlerini yeni kurulacak olan partide toplamayı hedefleyen Babacan'ın temaslarını sürdürdüğü ifade edilirken, Babacan'ın kurmaylarından önemli bir ismin de bu hafta içi Bolu'ya giderek yeni oluşum için temaslarda bulunduğu ileri sürüldü.
BABACAN'IN KEYFİ YERİNDE
Öte yandan, hafta sonu tatili için ailesiyle birlikte Abant'a gelen Ali Babacan'ın göl kenarındaki bir oteli tercih ettiği öğrenildi. Göl etrafında ailesiyle birlikte yürüyüş yapan Babacan'ın keyfinin yerinde olduğu ifade edildi. Babacan'ın Bolu ziyareti esnasında yeni parti için Bolu'dan bir kişi ile görüştüğü iddia edildi.
Abant Türk siyasetinde önemli bir yere sahip. Zira, Abant genellikle yeni siyasi oluşumlara ön görüşme ve istişare alanı olarak ev sahipliği yapıyor.
MHP’li siyasetçi su isteyen vatandaşların üzerine yürüdü, şoförü de yumruk attı!11 izlenme
İmamoğlu seferberlik ilan etti!99 izlenme
Cumhurbaşkanlığı'na 29 araç daha alınacak!33 izlenme
Erdoğan’ın ‘ekonomik kurtuluş savaşı’: İlk söylediğinde dolar 5,78 idi!37 izlenme
Erdoğan böyle de kaybediyor: Trump'ın verdiği "meşruiyetin" vatandaşta karşılığı yok9 izlenme
Koronavirüse yakalanan ve ömür boyu oksijen tüpü kullanmak zorunda kalan yurttaşın elektriğini kestiler!69 izlenme
Aralık aynın zam şampiyonu belli oldu! Tarla ve market arasında uçurum22 izlenme
Çek, senet, kredi: Ödemelerde sorun büyüyor24 izlenme
İPA açıkladı: İstanbul’da yaşamanın bedeli 100 bin liraya dayandı! Megakentte hayatta kalmak giderek zorlaşıyor
'Lise ortak sınav soruları sızdırıldı' iddiasına inceleme başlatıldı
İnce, seçim gecesi neden gelmediğini ilk kez şöyle açıkladı: Ben genel merkeze gitseydim 1 milyon kişi CHP genel merkezini yakardı.
Türkiye'nin kaderine bakın kimler karar veriyor: Yabancı seçmen listeleri ortaya çıktı!