Almanya'da yaşayan gurbetçi kadından AKP'lilere ekonomi dersi! "Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz, senin geleceğini ben yurt dışından gelen birisi olarak savunuyorum"

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
22 izlenme 28 Mayıs 2023
Reklamlar

Almanya'da yaşayan gurbetçi kadın kendisine uzatılan mikrofona Almanya'daki yaşam şartlarından bahsederken yanına gelen Türk vatandaşıyla sözlü tartışmaya girdi. O anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Türkiye'de kötüye giden ekonominin durumunu iyi göstermek adına 'Almanya bizi kıskanıyor' söyleminin arkasına sığınan hükümeti, gurbetçi bir vatandaş yaptığı açıklamayla adeta yalanladı.

Verdiği bir sokak röportajı sırasında yanına gelen bir Türk vatandaşı ile sözlü tartışmya giren kadın Türkiye'deki ekonomik durumun kötülüğünü göstermek adına "Halen de övüyorlar, fabrikada çalışıp kazandığınız parayla araba ya da ev alabiliyor musunuz?" sorusunu yöneltirken yanına gelen bir Türk vatandaşı "Almanya'da ekmek 12 euro" şeklinde bir çıkışta bulundu.

almanya-yy.jpg

Gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan bu çıkışa sinirlenen gurbetçi kadın tepkisini "Siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz, senin geleceğini ben yurt dışından gelen birisi olarak savunuyorum sen genç halinde bunu yapmıyorsun" sözleriyle gösterdi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye'nin tartıştığı video! 'Cinin yüzünü açtım' dedi, izleyenler sonucu görünce hayrete düştü! Sedat Peker'in Ergenekon kumpasındaki 'sır' savunması ortaya çıktı! Meclis’te ‘terörist’ tartışması! Turhan Çömez DEM parti sıralarına yürüdü Öğrenciler sokakta kaldı! Parkta ‘Barınamıyoruz’ eylemi