CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, parti üyelerine yönelik “‘Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” sözlerine destek mesajı yağdı. İYİ Parti lideri Meral Akşener de, Kılıçdaroğlu için “Kendisine ölünceye kadar şükran duyacağım” dedi. Ankara kulislerinde, bu gelişmeler üzerine, “Artık kesinleşti, Kılıçdaroğlu 13. cumhurbaşkanı adayıdır. 6'lı masanın 2 Ekim toplantısı ortak adayın CHP lideri olduğu gündemiyle başlayacak'' yorumu yapıldı.

İYİLEŞECEĞİZ DOSTLAR! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin çalışma kampı için gitti İzmir Seferihisar'da, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte sabah yürüyüşü yaptı. Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan şu notu paylaştı: “Ülkede sevgisizlik virüsü yayılıyor. Ama işte hepimizin kaleleri var. Orada bekleyenler hayatın o kadar da kötü olmadığını gösteriyor. Ve dünyamıza yeniden renk geliyor. O kaleleri yıkamazlar. İyileşeceğiz dostlar.” İZMİR/SÖZCÜ
DP lideri Gültekin Uysal da Kılıçdaroğlu için, “6'lı masanın oluşmasında önemli katkısı var, adaylığı doğal hakkıdır, biz destek veririz'' dedi. Uysal, adayın 6'lı masadan çıkması gerektiğini söylüyordu. SP lideri Temel Karamollaoğlu'nun da Kılıçdaroğu'nun adaylığına bir itirazının bulunmadığı, Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'ın da masadan çıkacak ortak adaya destek verecekleri belirtiliyor. Masanın ikinci büyük partisi olan İYİ Parti de Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek verdi 15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçtiği 2018 seçimlerini hatırlatan yorumcular, “Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi olmasa İYİ Parti bugün parlamentoda yoktu. Akşener bu jesti unutmadı'' dediler.
Sözcü
Kendi köşesinde itiraf etti: FETÖ'nün eski sağ kolu 5 cinayetin resmen katilini açıkladı30 izlenme
TEMA Vakfı da ‘Kanal İstanbul Projesi’ne dava açtı!53 izlenme
Vize almak mucize oldu: Randevular iptal ediliyor, para iadesi yapılmıyor22 izlenme
Haldız’a baldan tatlı bir ihale daha12 izlenme
Zam oranını beğenmeyen taksiciler camı çerçeveyi indirmişti: Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan taksicilere skandal savunma22 izlenme
SGK İstanbul'un kalbindeki 33 yıllık parkı satışa çıkardı!9 izlenme
Anket sonuçları Erdoğan’a geri adım attırdı! 39 ilçede miting planı iptal mi edilecek?128 izlenme
İsrail Donanması'nın Sumud Filosu'ndaki Alma gemisine müdahale anları10 izlenme
Kuralı ihlal etti, vizesiz araçla yola çıktı! Sırf radar görünmediği için mahkeme cezayı iptal etti!
Ali Erbaş’ın özel kalemine 4 buçuk milyonluk yeni makam aracı alındı
Eski eşi ve kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar olay yerine gitti
Türkiye de almıştı, Çin aşısının üçüncü aşama sonuçları çıktı!