Home
30 Nisan 2019 ( 104 izlenme )
Reklamlar

Anadolu Ajansı’na ‘Saray’ zırhı!


Anadolu Ajansı için verilen araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Anadolu Ajansı veri akışını durdurdu. Ajansın veri akışını durdurması tepkilere sebep oldu. Meclis mesaisinin bugün başlamasıyla İyi Parti, Anadolu Ajansı’nın seçim akşamı 13 saatlik kesintisine ilişkin araştırma önergesi verdi.

Araştırma önerge AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

İyi Partili Lütfü Türkkan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Anadolu Ajansı’nın seçimlerde sergilediği tutum ve seçim üzerinde toplumu yanıltıcı manüplasyon yapmak suretiyle işlediği suçun araştırılmasına yönelik İyi Parti Grubu olarak verdiğimiz araştırma önergesi, Ak Parti ve MHP’nin oyları ile reddedildi.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı’nın seçimlerde sergilediği tutum ve seçim üzerinde toplumu yanıltıcı manüplasyon yapmak suretiyle işlediği suçun araştırılmasına yönelik İyi Parti Grubu olarak verdiğimiz araştırma önergesi, Ak Parti ve MHP’nin oyları ile reddedildi.

446 kişi bunun hakkında konuşuyor

https://www.abcgazetesi.com/anadoluajansinasarayzirhi12442

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KKM uydurmasını Nureddin Nebati ve Şahap Kavcıoğlu yaptı faturayı halk ödüyor! Yapanın yaptığı yanına kâr kaldı Balıkesir Sındırgı'da deprem! İstanbul, Bursa ve İzmir'de de hissedildi Kırşehir’de büyük ayıp! Atatürk büstü boş araziye atıldı! Emekliler sokağa indi: "Yaşam haklarımız için direneceğiz"