Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yürüyen merdivenlerin kasıtlı olarak durdurulduğu görüntüleri paylaştı. Kent Estetiği Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri Etimesgut ilçesi YHT Gar İstasyonu iniş ve çıkışlarındaki yer alan yürüyen merdivenindeki acil durdurma butonuna gereksiz yere basan iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.
Ünitelere kasıtlı olarak zarar verdiği tespit edilen vatandaşlar hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı (ABB) tarafınca yapılan açıklamada ek olarak şu ifadeler de yer aldı:
"Kent Estetiği Daire Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, kamuya hizmet eden yürüyen merdivenler, asansörler ve engelli platformlarıyla ilgili 24 saat hizmet veren 0534 010 19 17 numaralı arıza hattına ve Başkent 153’e gelen şikâyetlere anında müdahale ediyor."
Tele1
Çay fiyatı açıklandı
İyi ki enflasyona ezdirmedi! Asgari ücret bakın ne hale geldi
İsmail Saymaz anket sonuçlarını açıkladı! Metropoll Araştırma'dan Erdoğan'a kötü haber
Seçim gecesi şok gözaltılar! Muhbir ihbar etti, evleri basıldı, işkence edildi
AKP’den aday adayı olan isimlerin lüks araç şovuna tepki yağıyor!
İktidarın özelleştirme tarihi, Binali Yıldırım'ı yalanlıyor!
Ankara'nın ünlü hafriyat şirketi de konkordato ilan etti!
AKP 'kalesini' bile inandıramadı
Görüntüler Rakka, Şam, Halep'ten değil Bursa'dan: Görenler "burası Suriye mi?" diye sordu!
Dilek İmamoğlu Saraçhane'den haykırdı: "Madem bu kadar eminsiniz madem asrın yolsuzluğu diyorsunuz o halde buyurun TRT ekranlarını açın!"