Yavaş konu ile ilgili, “Bayramda dağıtacağız artık, başka çaresi yok” dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek ise bu toplardan görev süresi boyunca yüzbinlerce dağıttığını söyledi. Twitter'dan Yavaş'a şu göndermede bulundu: “Her bayram çocukları sevindirdim. İçinde çocuk sevgisi olmayan bunun anlamını bilemez.”
DEPOLARDA BEKLİYOR
Gökçek'in depolarda bekleyen toplarının maliyetinin 5 milyon 118 bin 773 TL olduğu da ortaya çıktı. 28 Ekim 2017'de görevinden ayrılan Gökçek istifasından sadece bir ay önce, 27 Eylül 2017'de sözleşme imzalayarak futbol ve basket topları satın aldı. Toplar, 23 Ekim 2017'de Ankara Büyükşehir Belediyesine teslim edildi. Gökçek bu tarihten 5 gün sonra görevini bırakmak zorunda kalmıştı.
BU SEVDASI HİÇ BİTMEDİ
Gökçek, başkanlığı döneminde top sevdasından vazgeçmedi. Gökçek, 2013'te de 372 bin futbol topu, 100 bin basketbol topu, 20 bin basket potası için 5 milyon 876 bin TL ödemişti.
AKP'li belediyenin milyonlarca lira harcayıp yapımını başlattığı başkanlık binasının inşaatı yarım kaldı34 izlenme
Trabzon, Artvin, Erzurum, Muş ve çevre kentlerde meteor düştüğü iddia edildi!137 izlenme
Türkiye'nin dünya devi 2 tekstil şirketi iflasla boğuşuyor31 izlenme
Bu da mı tesadüf? Damat Berat Albayrak yılın 128’inci günü ortaya çıktı!102 izlenme
İstanbul’daki taksi sorunu dünya basınında da gündemde!43 izlenme
Hrant Dink cinayetinin faili Ogün Samast tahliye edildi32 izlenme
İstanbul Esenyurt'ta ortalık karıştı! Vatandaşlarla Suriyeli sığınmacılar birbirine girdi!86 izlenme
Babadan öz oğluna tarikat yurdunda istismar!1095 izlenme
Rasim Ozan Kütahyalı’dan CHP’li vekile tehdit: Cehennemi yaşatacağım
İmamoğlu: Taksim Meydanı’nı en demokratik, en katılımcı yöntemle tasarlıyoruz
AB Schengen vize başvurularını kapattı! ‘Seçimler ve Türkiye’ye karşı tutum etkili oldu’
AKP Ordu milletvekili adayının skandal paylaşımları ortaya çıktı: Anıtkabir ve İsmet İnönü’ye ağza alınmayacak hakaretler etmiş!