Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifasıyla ilgili yeni bir iddia ortaya attı.
Ünlük hacker grubu Twitter üzerinden paylaştığı belgede, Ziraat Bankası’nın İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi’nden Alman Deutsche Bank’ın Frankfurt şubesine gönderilen paranın dekontları olduğunu iddia ettiği belgeleri yayınladı. Anonymous, “Reis, Berat’ı sırf senden habersiz 14 Milyar Avrocukluk bu işlemi yaptırdığı için mi azlettin? Yakıştıramadık sana ” ifadesini kullandı.



Hacker grubu hafta başında da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya torpil amaçlı gönderilen CV’leri ve cep telefon numarasını yayınlamıştı. Anonymous, öğrencilere ‘terörist’ ve ‘sapkın’ dediği için Soylu’ya misilleme yapmıştı.
Ünlü hacker grubu daha öncede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın banka işlemleri hakkında mesajlar yayınlamıştı. Anonymous, sosyal medya hesabından, “Reis, bize HSBC, Vakıfbank, Deutschebank ve Credit Suisse’yi anlat. Berat, Bilal ve Yiğit’le iç ettiğiniz yüz milyarlarca doları anlat. Anlat ki senin gibi bir ustadan feyz alalım!’” ifadelerini kullanmıştı.
https://abcgazetesi.com/damatalbayrakinistifasiylailgiliflasiddia378164
19 liman 49 yıllığına Katar'a peşkeş çekildi32 izlenme
ATV muhabiri sokağa çıkma yasağını sordu, vatandaşın tepkisi üzerine arkasına bakmadan kaçtı!99 izlenme
Üreticiyi bitirecek bir hamle daha ithal marul17 izlenme
Patronların gemisinde durum: En zengin yüzde 1'in geliri 10 yılda %30 yükseldi!101 izlenme
İstanbul’da taksi sorunu çözülecek mi? Ekrem İmamoğlu tarih verdi24 izlenme
Yeni ekonomi modelinde en çok onlar kazandı30 izlenme
Zammın bir kısmı geri alındı, tahminler değişti! Hakan Kara şaşkınlığını gizleyemedi: 'Enflasyona günlük ince ayar'16 izlenme
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kısmen ödeme dönemi! Karar Resmi Gazete'de yayınlandı22 izlenme