Home
22 Aralık 2018 ( 638 izlenme )
Reklamlar

Antalya Halk Otobüsünde Arapça " FAİZİ TERKEDİN” Reklamı!

Antalya Halk Otobüsünde şok görüntü!



Turizmin başkenti Antalya'da özel halk otobüsünün arkasındaki camda yer alan arapça haflerle yazılı “Faizi terkedin “ başlıklı reklam dikkat çekti. 

Antalya'da otobüs reklamları ve promosyon işi yapan bir firma, özel halk otobüsünün arka camındaki reklam alanına, 'Faizi terkedin. Yok eğer böyle yapmazsanız, Allah'a ve Peygamberine savaş açtığınızı bilin...(Bakara 279)' yazısını yazdırdı.

"Faizi terk edin " başlıklı bu reklam, Antalya'da günün konusu haline geldi. Halk otobüsündeki bu reklamları gören vatandaşlar, izini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ise tepkilerini dile getirdi

Ücretini ödeyerek, Antalya'da 3 ayrı halk otobüsüne reklam veren bu firmanın, bunları neden ve ne amaçla yaptırdığı ise, bilinmiyor.  

“Burası Arabistan mı? Türkiye mi ? Daha neler göreceğiz” diyen vatandaşların sosyal medyadaki tepkileri şöyle ;

http://www.yurtgazetesi.com.tr/yurthaber/antalyahalkotobusundesokgoruntuh115117.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Şimşek açıkladı: Kira gelirlerini beyan etmeyen 700 bin ev sahibine ceza geliyor AKP aynı vaadi bu seçimde de mi kullanacak? Antrenöründen tokat yiyen sporcu konuştu: "Ben istedim" Türk halkının Einstein ile imtihanı !