Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter’in FETÖ üyeliği suçlamasıyla yargılandığı davada tanıklar ifade verdi.
Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya ses ve görüntüsü değiştirilerek SEGBİS aracılığıyla bağlanan gizli tanık ‘Lagos’, ‘Urfa’dan Ankara’ya tayini çıktıktan sonra, kendisine bu yapı içinde olduğu söylenen Ekrem Yeter’e yönlendirildiğini’ iddia etti.
Gizli tanık, Ekrem Yeter’in yönlendirmesiyle de kendi evini tutana kadar bir ay FETÖ evinde kaldığını ileri sürdü. Tanık Bülent Çanakçı ise “Ekrem Yeter bu yapının içindeydi. FETÖ elebaşının hastalıklarını iyileştirmek ve ömrünü uzatmak için kök hücre merkezi açmak istediklerini duydum” iddiasında bulundu. Ekrem Yeter, iddiaları reddederek FETÖ ile bağlantısının olmadığını söyledi.
http://gazeteport.com/2018/arincindamadiyapiicerisindeydi110792/
Sinan Ateş’in annesine FETÖ’cü diyenlere Ayşe Ateş isyan etti21 izlenme
Narin Güran soruşturmasında flaş gelişme: Nevzat Bahtiyar'ın kızı kaçırılıp hamile bırakılmış!38 izlenme
İşte elektrik zammının vatandaşa faturası: Her ay 5 milyar TL!15 izlenme
Metropoll Araştırma: AKP'nin oy kaybı kesin257 izlenme
Atatürk demeyen Kahraman’ın 3 bin kişilik iftarına boykot!1026 izlenme
Hapsi istenen Ekrem İmamoğlu: "Muhatabım olan siyasi akıl bellidir"41 izlenme
Özgür Özel'in sözlerini vermek de suç oldu! RTÜK'ten TELE1'e yine ceza11 izlenme
Erdoğan: Ne olur bize yardımcı olun584 izlenme
Bozdoğan roketi Yunan sunucusunu korkuttu: Türkiye'nin ürettiklerinin şakası yok
Kutlama yapan AKP'lilerin yanında çöpten yiyecek aradı
İzmir'de depremzede: "Aç kaldığımız için Kent Lokantası'na geliyoruz. 50 liraya yemek yiyoruz, karnımız doyuyor"
ÇAYKUR 547 milyon lira daha zarar etti!