Arnavutluk'ta kripto para borsası Thodex hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Arnavutluk polisinden alınan bilgiye göre kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu firari Faruk Fatih Özer'e yardım ve yataklık ettiği gerekçesi ile geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine konulan Arnavutluk vatandaşı E.H. bugün mahkemeye çıkarıldı. E.H. mahkemede yaptığı savunmasında firari Özer'i tanımadığını ve onunla hiç karşılaşmadığını iddia etti. Mahkeme, E.H.'nin yargılanma sürecinde ev hapsinde kalmasına hükmetti.
Kırmızı bültenle aranan Özer’e yardım ve yataklık etmekle suçlanan E.H.'nin, Arnavutluk Futbol Federasyonu Başkanı Armand Duka’nın yeğeni olması Arnavutluk medyasında geniş yer buldu.
22 Eylül'de Arnavutluk polisinden alınan bilgiye göre kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu firari Faruk Fatih Özer’e yardım ve yataklık ettiği gerekçesi ile Arnavutluk vatandaşı E.H., Tiran polisi tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştu. E.H.'nin polis soruşturmasında konuşmadığı ve yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenilmişti. Fatih Özer'i tanımadığını söyleyen E.H., firari Özer'e yardım ettiği yönündeki suçlamaların doğru olmadığını savunmuştu. Ancak polisin elinde, E.H.'nin "Fatih Özer'in Arnavutluk'a gelmesine yardım eden kişi" olduğuna dair birçok delil bulunduğu öğrenilmişti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/arnavutluktathodexsorusturmasindatutuklananismeevhapsi1871779
TÜİK zammı emeklileri aç bırakır38 izlenme
Millet bahçesinde katliama hazırlık: Validebağ Korusu'nda ağaçlar eksik sayılarak ağaç katliamı işareti verildi!62 izlenme
Emin Çölaşan'dan Erdoğan'a çağrı: Saray'daki adamlarını birkaç gün bırak49 izlenme
Abdurrahman Dilipak’tan uyuşturucu ile mücadeleyle ilgili bomba çıkış: "Büyük patronlara kimse dokunmuyor!"25 izlenme
Velilerden habersiz dini etkinliğe götürdüler!83 izlenme
MHP'li Feti Yıldız'dan Özgür Özel'e "ölüm" mesajı: "Akşam ezanında ölürler!"30 izlenme
Seçim anketlerinde son durum: 'Cumhur İttifakı'nın yüzde 20'ye yakın oy kaybı var'31 izlenme
Özel halk otobüsleri, 15 Ekim'den itibaren ücretsiz yolcu taşımayacak42 izlenme
YSK İstanbul seçiminin iptaline ilişkin gerekçeli kararını açıkladı!
Mahkemeden Ensar'a darbe!
Bakanlıktan, İBB’ye yandaş sendika ablukası!
Diyarbakır'da yüzde 284 kira zammını kabul etmeyen kiracı, ev sahibinin de aralarında olduğu 5 kişi tarafından eşi ve çocuklarının önünde darp edildi