İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grup Sekreteri Ali Kıdık, Türk hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı yıkım ihalesini alan Yapı Yapı inşaatın Libadiye’deki dev binasını kiraladığını açıkladı.
Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kıdık, İlker Aycı döneminde kiralanan binanın açılışını ise THY’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın yaptığını dile getirdi.
THY bu binanın tefrişi için 10 milyon dolar harcadığını dile getiren Ali Kıdık, “Bilişimcilerin de evden çalıştığını, haftada iki gün işe gittiklerini öğrendim” dedi.
İşte Ali Kıdık'ın o paylaşımları:
"Rezalet.. skandal… Atatürk Havalimanı yıkım ihalesini alan Yapı Yapı inşaatın Libadiye’deki dev binasını THY’nin kiraladığı ortaya çıktı. İlker Aycı döneminde kiralanan binanın açılışı THY’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat tarafından yapıldı.
THY bu binanın tefrişi için 10 milyon dolar harcamış. Bilişimcilerin de evden çalıştığını, haftada iki gün işe gittiklerini öğrendim"
Metin Külünk'ün araç muayene ücretine tepki gösterdi!29 izlenme
Türkiye’yi sarsan benzerlik: İki kanlı saldırıda ortak tehlikeli profil36 izlenme
Emekli Albay'dan Afgan göçmen tepkisi! 'Vatan işgal ediliyor! Buna müsaade eden vatan hainidir'40 izlenme
İşte asgari ücret masasındaki rakamlar46 izlenme
Putin, Ukrayna'ya desteğini açıklayan Meloni'ye ilk darbeyi vurdu ve İtalya'ya doğalgaz akışını kesti.30 izlenme
İsrail'e lanet okuyan AKP Hatay İl Başkanı'nın İsrail'le ticaret yaptığı ortaya çıktı31 izlenme
AKP Türkiyesi'nde bunlar oluyor: Bir İranlı, Afgan ev arkadaşını bıçaklayıp balkondan aşağıya attı!46 izlenme
A Haber ve Sabah’tan İBB’ye bir iftira daha: Çok güzel yalan haber yapmışlar33 izlenme
Mansur Yavaş'tan 'sosyal devlet' dersi! "Faturaları biz ödeyeceğiz"
Fatma Nur öğretmenin cenazesinde bakan yardımcısına protesto şoku
Rusya Avrupa'ya doğalgaz ihracatını tamamen kesebilir açıklaması
Gericilerin düzenlediği icazet töreninde yasa delindi, masaya Türk bayrağı serildi!