İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, seçim çalışmalarına start verdi. CHP’nin de desteklediği Kaman’ın ilk durağı Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk Anıtı oldu.
Kaman’a; İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur da eşlik etti.
“HALKA SÖYLEYECEK SÖZÜ KALMAMIŞ ZİHNİYET”
Serdar Kaman, “Atamızın huzurundayız. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeye kattığı tüm kazanımlar bilinçli şekilde yok ediliyor. Modern öğelerle bezenmiş büyük Türkiye hayali için, insan odaklı bir kent için onun ilkelerine ihtiyacımız var. Atatürk milliyetçi ve halkçıydı. İttifakımızın temelinde de Atatürk ilkeleri var. Şehirleşmeyi betonlaşma zanneden, değişim içinde insan olması gerekirken insanı unutan ve ranta önem veren bu zihniyetin 15’inci yılı devam ediyor. Ülkenin kaynaklarını harcamış, halka söyleyecek sözü kalmamış zihniyet gönül belediyeciliğinden bahsediyor” dedi.
“BU HALK ONLARI GÖNÜLLERİNDEN ÇIKARMIŞ”
Sözlerini sürdüren Kaman, “Bu halk onları gönüllerinden çıkarmış. Boşalan o gönüllere dürüstlüğümüzle biz gireceğiz. Atamızın huzurunda söz veriyorum; halkımızın her kuruşunu milletimizin menfaati için harcayacağız. Sosyal projeler ile halkımızın karşısına çıkacağız. Sosyal yardımları şovla yapmayacak, bu milletin sorunlarına vizyoner bakış acısıyla çözüm getireceğiz. Göç alan büyük bir kentiz. Ama bu kenti artık sanat ve bilim konusunda burayı marka kent yapacağız. Vira Bismillah diyerek startını buradan veriyoruz” şeklinde konuştu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ataturkunkazanimlaribilinclisekildeyokediliyor222308h.htm
Merkez Bankası'nın başına getirilen Naci Ağbal'ın yaptığı bu hesap sosyal medyayı salladı!60 izlenme
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan skandal 'güvenli turizm' reklamı! Turistlerin göreceği Türkler 'Ben aşılandım' maskesi takacak!69 izlenme
Süt devi krize boyun eğdi! İcralık oldu, satışa çıkarıldı33 izlenme
Kamu kurumunda AKP propagandası!137 izlenme
Bir eski AKP'li daha istifa etti!90 izlenme
"Erdoğan'a aşığım" demişti, Ethem Sancak'ın aldığı ihalelerin toplamı ortaya çıktı!62 izlenme
Bursa'da hayat felç oldu! Terminale yıldırım düştü, caddeleri su bastı26 izlenme
Narin Davası’nda yeni gelişme: Mahkeme Başkanı itiraz etti, o isimlerin tahliyesini istedi16 izlenme
Polise itaatsizlikten para cezasına çarptırılan Greta, ardından aynı suçlamayla tekrar tutuklandı.
AKP'nin sakladığı gerçeği New York Times yazdı!
İstanbul’da bir ilk… İlk ortak masa Üsküdar’da kuruldu
Suya sabuna dokunmadan temizlik nasıl yapılır ? Araplar kısa yolunu bulmuş !