Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın lüks otomobil ve villa aldığı öne sürülen Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, iddialara ilişkin açıklama yayınladı.
Kocaman açıklamasında, iddiaları yalanlayarak, iddiayı ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
Kocaman, açıklamasının tamamında şunları söyledi:
"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturmada gözaltına alınan kişiden hediye alarak villa ve araba aldığıma yönelik oluşturulmaya çalışılan; mesnetsiz, temelsiz, tümüyle yalandan ibaret maksatlı iftiralar sebebi ile açıklama yapma zorunluluğu gerekmiştir.
Benim Çayyolu'nda evim yoktur, Esenboğa yolundaki, bayiden hiçbir zaman lüks araç almadım.
Sosyal, görsel ve yazılı medya yolu ile bu haksız, lekeleyici, mesnetsiz yalanları yazan, yaygınlaştıran kötü niyetli herkesle ilgili olarak suç duyuruları yapılıp, manevi tazminat davaları açarak hem kendimin ve ailemin hem de mensubu olmaktan gurur duyduğum yargının onurunu koruyacağım."

Gerçek Gündem
IŞİD’in kadısı İstanbul’da yakalandı23 izlenme
Ruslar akın akın geliyor: Türkiye’de Rus şirket patlaması!47 izlenme
İmamoğlu’ndan Boğaz yönetmeliği açıklaması: Boğazlarında kalır…147 izlenme
Mansur Yavaş’tan vatandaşlara kira müjdesi!60 izlenme
CHP’li İnce ‘MHP-AKP İttifakı’nın adını koydu984 izlenme
Cumhuriyet gazetesini 'FETÖ'den suçlayan savcının 'FETÖ'den yargılanması AKP'li Metiner'i susturdu !752 izlenme
AKP'li isim İBB'yi eleştirmek isterken Erdoğan'a laf söyledi!67 izlenme
Kamera görüntüleri ortaya çıktı: İBB'ye yönelik kreş iddiası çürütüldü!10 izlenme
Bakanlığın yoksullara ayırdığı bütçe seçimsiz yıllarda düştü
AKP’den istifa etti, tek tek isim verdi! "Akrabalarını işe alıyorlar"
Borcunu ödeyemeyen çiftçiye bir darbe daha! Ziraat Bankası'ndan satılık tarla
İGDAŞ, soruşturma konusu olan faturalarla ilgili çalışma başlattı