Anasayfa1
29 Ocak 2026 ( 7 izlenme )
Reklamlar

Babası 'oğlum ilaç bile kullanmaz' demişti: Abdi İbrahim'in veliahtının test sonucu pozitif çıktı


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonu kapsamında 20 Ocak'ta gözaltına alınan Abdi İbrahim'in sahibi Nezih Barut'un oğlu İbrahim Barut'un uyuşturucu test sonucu “kokain” pozitif çıktı.


İstanbul'daki uyuşturucu soruşturması kapsamında Adli Tıp Kurumu'nda (ATK) kan ve saç örneği alınan sosyal medya fenomeni Bilal Hancı ve Abdi İbrahim'in sahibi Nezih Barut'un oğlu İbrahim Barut'un uyuşturucu testi pozitif çıktı.

ATK tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen raporda her iki ismin de test sonuçlarında kokain buluntularına rastlanıldığına yer verildi. 

BABASI 'OĞLUM İLAÇ BİLE İÇMEZ' DEMİŞTİ

Türkiye'nin en büyük ilaç üreticilerinden Abdi İbrahim'in Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, oğlu İbrahim Barut'un gözaltına alınmasının ardından yaptığı açıklamada "Oğlumun uyuşturucuyla işi olmaz. Ne uyuşturucusu? İlaç bile içmez. Sigarası bile yok. Bu konularda çok hassastır. Adli süreç devam ediyor. Bugün veya yarın serbest bırakılmasını bekliyoruz. Çok üzgünüz, böyle bir nedenle gündeme gelmesinden.” ifadelerini kullanmıştı. 

UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Öte yandan test sonucu kokain pozitif çıkan diğer isim olan sosyal medya fenomeni Bilal Hancı, savcılık ifadesinde uyuşturucu madde kullandığını itiraf etmişti.

Hancı, geçtiğimiz yıllarda eşiyle boşandığı süreçte duygusal bir çöküntü yaşadığını belirterek, ilk kez Amsterdam ziyareti sırasında kokain kullanmaya başladığını, Türkiye'de ise kendisini mutsuz hissettiği dönemlerde ayda bir kez olmak üzere uyuşturucu kullanmaya devam ettiğini belirtmişti. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel, isim vermeden çok sert konuştu: "Kâbusunuz olur, rüyanıza girerim" Pazarda çalışan üniversite öğrencisi isyan etti: "Ekonomi düzelmediği için bu hallere düştük. Sabahın 5’inde 6’sında kalkıp geliyorum yurttan buraya" ‘İBB’nin mülkleri yangından mal kaçırır gibi AKP’li belediyelere tahsis ediliyor!’ Kasasını atınca gözaltına alınan esnaf iş yerini, Erdoğan’ı protesto ederek törenle kapısına kilit vurdu ve kapattı!