DAVETLİLER MHP İL BAŞKANINA TEPKİ GÖSTERDİ
KASİAD Genel Merkezi’nin İstanbul’da gerçekleştirdiği iftar programında MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, kürsüde İstanbul seçimleri üzerine konuşurken, KASKON (Kastamonulular Federasyonu) Başkanı Selami Çelebioğlu’ndan “burası siyaset yeri değil konuşmalarına dikkat et” sesi yükseldi. Aydın ise, “Kastamonu’dan senin gibi birisi daha çıkmaz. İşine bak. Bizim görüşümüz budur. Sen de çık farklı şeyler söyleyeceksen buyur söyle” diyerek cevap verdi. Aydın’ın verdiği bu cevap tansiyonu daha da yükseltti. Salonda bulunanlardan MHP Kastamonu İl Başkanını tepki sesleri yükselirken, birçok davetli salonu terk etti.
“MHP İL BAŞKANI DERNEK ETKİNLİKLERİNDE KONUŞTURULMAMALIDIR”
KASKON Başkanı Selami Çelebioğlu ise, yaşanan gerginlik ile ilgili bir açıklama yaptı. Çelebioğlu açıklamasında şunları kaydetti:
“11 Mayıs akşamı Kastamonu Sanayici ve İşadamları derneği ( KASİAD ) iftarında yaptığı konuşmada haddini aşan, MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın isimli şahsa gereken tepki gösterilmiş ve haddi bildirilmiştir. Adı geçen şahısın bundan sonra dernek etkinliklerinde konuşturulmaması etkinliğin selameti açısından doğru bir karar olacaktır. Konuştuğu lafın ne olduğunun farkında olmayanların görevi ne olursa olsun derneklerimizin huzurunu bozmalarına müsaade etmeyelim. Düşüncelerimiz farklı olsa da hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Hiç kimse ama hiç kimse bizlere hakaret içeren ifadeler kullanamaz, kullanmaya kalkana da haddi bildirilir.” dedi.
"KASİAD İFTARINDA SİYASİ NEZAKETSİZLİK"
Yaşanan gerginlik ile ilgili bir açıklamada, KASKON yönetim kurulu üyesi ve Azdavay Federasyonu Başkanı Mehmet Diribaş’tan geldi. Yüksel Aydın’ın konuşmasında kullandığı söylemleri siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiren Diribaş, şunları söyledi: İstanbul’da ki Kastamonu Sivil toplum yapımızın saygın kuruluşu KASİAD'ın iftar programında; İstanbul'u ele geçiren, kendilerine oy vermeyen güruh diye (Binali Yıldırıma oy vermeyenlere) hitap eden, PKK'lılıkla eş değer tanımlamalar yapan, MHP Kastamonu İl Başkanı'nı haddini aşmasını, saygın bir kurumumuzun nezih bir davetinde kendi aymazlığını ortaya koymasını, bir Kastamonulu vatansever olarak protesto ediyorum.Kastamonulular vatanseverdir. Kastamonulular, inançlı, saygın ve mütedeyyin bir toplumdur.Pavyon fedaisi kılıklı tiplerin ortamımızı bozmasına asla izin vermeyeceğiz. Nezaketi ve daveti dolayısıyla tüm KASİAD ailesine şükranlarımı sunuyorum. Ancak, Kastamonu da ki huzur bozan uygulamaları tartışma konusu olan bir anlayışın, İstanbul'umuzda huzurumuzu bozmasına izin vermeyeceğimizi de bildiririm.” dedi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/istanbuldakiiftarprogramindamhpliilbaskaniniyuhaladilarh3647.html
Prof. Dr. İlber Ortaylı: "Türkiye’de 5 milyon Suriyeli bulunamaz. Yer yok, imkân yok ve onların buradaki ekonomiye bir katkısı olamaz"23 izlenme
Barış Terkoğlu, Ümit Özdağ operasyonunu 2 ay önceden duyurmuş!34 izlenme
Erdoğan'a hakaretten yargılanan bir gazeteci daha beraat etti!35 izlenme
Murat Kurum "Atatürk'ün adını nereden kaldırdık bir örnek gösterebilir misin?" tepkisine sıralı listeyle cevap verilince sessiz kaldı42 izlenme
RTE sıkılmadan diyor ki 'Siz bu insanları niye takip etmediniz ? Sizin İstihbarat Teşkilatınız Çalışmıyor mu ?' Pes !497 izlenme
Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali kiraya çıktı!128 izlenme
Narin'den bir haftadır haber yok: Yer altı cihazlarıyla arama yapıldı31 izlenme
Salgın sürecinde müteahhitlere para aktı!45 izlenme
Rus ordusu Ukrayna'nın Harkov kentine hava saldırısı düzenledi; 4 ölü, 7 yaralı!
Özgür Özel, kardeşinin işsiz olduğunu duyurdu: “Bilmez miyiz İstanbul, Ankara Belediyesi’nde işe koyalım. Abisiyim diye kayırılamaz!”
AKP'nin İmralı Süreci'nden sonraki hedefini medyası duyurdu! 37 vekile ihtiyaçları var
Gezi’nin 6’ncı yıldönümü