Bahçelievler'de D100 kara yolunda torpil patlatan ve polislere bıçak çeken kişi vurularak yakalandı

24 izlenme 03 Aralık 2024
Reklamlar

Bahçelievler'de D-100 kara yolunda torpil patlatan ve polislere bıçak çeken kişi vurularak yakalandı.



D-100 kara yolu Şirinevler mevkisi Edirne istikametinde bariyerin yanına oturan bir şahıs, yolda torpil patlatmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı.

Kendisine müdahale etmek isteyen polislere bıçak çeken saldırgan, polisler tarafından vuruldu ve yaralı olarak yakalandı.Yaralı saldırgan, sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Bölgede trafik yoğunluğu yaşanırken, polisin olay yeri incelemesinin ardından yol tekrar trafiğe açık hale getirildi.

Saldırganın torpil patlattığı anlar kayda alındı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 yaşındaki çocuğa istismar eden zanlı tutuklandı Şahan Gökbakar 25 kere Atatürk yazarak Ali Erbaş’a seslendi ‘Sen söyleme biz her gün ve hep beraber söylüyoruz’ ‘Geçinemiyoruz’ diyen sektör çalışanları 6 ilde sokağa çıktı "Hesabı biz ödemeyeceğiz!" Yaşar Okuyan'dan bomba sözler! 'Devlet Bahçeli MİT ajanı, O hep görevlidir!'