Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, eski Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun gelini Zehra Develioğlu'nun Gezi Parkı eylemleri zamanında Kabataş'ta başörtülü olduğu gerekçesiyle saldırıya uğradığı iddiasının uydurma olduğunu belirterek, "Zaman geçtikçe itiraflar geldi. Yandaş medyadan pek çok isim Kabataş hikâyesinin uydurma olduğunu kabul etti. Buna rağmen Erdoğan zaman zaman “benim başörtülü bacıma” diyerek Kabataş gelinini hatırlatmaya devam etti" diye yazdı.
Zehra Develioğlu'nun boşandığını kaydeden Terkoğlu, "Aileye yakın olduğunu bildiğim bir isimle konuşunca, kilit çözüldü. Meğer, Zehra Develioğlu’nun uydurmaları Kabataş’la sınırlı kalmamıştı. Kabataş’tan sonra da zaman zaman yaşanmamış olayları yaşamış gibi anlatmıştı. Üstelik Kabataş’tan önce de yargıya kadar taşınan uydurmaları olmuştu. Çiftin arasında Zehra gelinin gündüz düşleri sorun yaratmış, Ziya Bey eşiyle yollarını ayırmaya karar vermişti" ifadelerini kullandı.
Yazının tamamını okumak için tıklayın.
Gerçek Gündem
Depremzede su altında, başkan şemsiye altında24 izlenme
Zorla AKP üyeliği: Bu fişleme değil mi?97 izlenme
İmamoğlu davasının gerekçeli kararı avukatlardan önce yandaş basına tebliğ edildi26 izlenme
İmamoğlu, Kanal İstanbul'un hafriyatının döküleceği Karaburun Sahili'ni 2021'de böyle anlatmıştı: "Uydurma sözlerle beton kanalı savunan insanların aklından Allah bu şehri korusun"18 izlenme
Mansur Başkan dediğini yaptı! Ankara'da yeni dönem...117 izlenme
Seçil Erzan, mahkemeye özel mektup yazdı! Mektupta herkesin bombasını patlattı33 izlenme
Azerbaycan ordusu, Ermenistan askeri teçhizatlarını vurmaya devam ediyor!67 izlenme
'AKP Yaptıklarının Sonucundan Korkuyor...'540 izlenme
Kasa kasa domatesi çöpe döktüler! Vatandaş ise tane tane satın alabiliyor
Bir günde 60 firma iflas etti: Listede devler de var
Gram altında yeni zirve! İşte altın fiyatları
Ermenistan'da, Tırında Türk Bayrağı asılı olan Türk şoförün önü yol boyunca Ermeni şoför tarafından kesildi!