Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında 41 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin, güvenlik sistemlerinin de yer aldığı tüm teknik cihazlara soruşturma kapsamında el konuldu.
Patlama sonrası Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, 6 cumhuriyet savcısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından 4 müfettiş görev alıyor. Bu kapsamda Bartın Emniyet Müdürlüğünce uzman personelden özel ekip oluşturuldu.
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Amasra Cumhuriyet Savcılığı ile ilgili hakimliğin aldığı karar doğrultusunda, özel ekip tarafından arama ve el koyma işlemleri yürütülüyor.
Olayın yaşandığı alan ve güvenlik sistemlerinin de yer aldığı tüm teknik cihazlara ekipler tarafından el konuldu.
tv5.com.tr
Erdoğan'a göre 'fakirlik' tanımı değişmiş!40 izlenme
Kadri Gürsel tahliye edildi!83 izlenme
AKP’de Yeneroğlu sancısı! En az 10 vekilin daha istifası konuşuluyor236 izlenme
Mansur Yavaş için soruşturma izni7 izlenme
‘İstifalar arttı, hastalara bakacak doktor kalmadı’41 izlenme
Cumhur İttifakı halka hizmetin önünü kesiyor: Halk Ekmek'e engel!137 izlenme
25 milyarlık ihale yandaşa!159 izlenme
'İBB Haber' ve 'Büyükşehir Çalışıyor' hesapları İmamoğlu 'aleyhine' paylaşımlara başladı: 'Yöneticisi Murat Kurum'la anlaştı' iddiası24 izlenme