Home
13 Temmuz 2022 ( 33 izlenme )
Reklamlar

Belediyenin büfe ihalesi yine yabancıya gitmedi!


AKP’li Nevşehir Uçhisar Belediyesi’nin 700 bin TL’lik ahşap büfe ihalesi tanıdığa gitti. İhaleyi, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden geçen yıl istifa eden ve halen Nevşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi olan Bektaş Demir’in şirketi kazandı.


Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre şirket, 22 Şubat'ta belediyeden 720 bin TL'lik Satış Üniteleri ve Ahşap Bank ihalesini de almıştı. Demir, kentteki kamu kurumları ve belediyelerden bugüne kadar toplam bedeli 2 milyon 949 bin lira olan 12 ihale aldı. Demir'in bir yılda yalnızca Uçhisar Belediyesi'nden aldığı ihale tutarı da 1 milyon 420 bin TL'ye ulaştı.

GÖREVİNDEN AYRILDI

AKP'li belediyenin ihalesini alan Bektaş Demir, Nevşehir Belediye Başkanı AKP'li Rasim Arı'nın yardımcısıydı. Arı'nın geçen yıl ocak ayında görevinden istifa etmesinin ardından Demir de Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden 5 Şubat 2021'de ayrıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"HDP ye Bakanlık" polemiğinde gözler Meral Akşener'e çevrildi ve Sonunda sessizliğini bozdu CHP'li Yavuzyılmaz bu kez de Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki makam araçlarını ifşa etti! Osmangazi’nin garanti yükü 1.2 milyar dolar Dünya şampiyonu Vasyl Lomachenko, Ukrayna’da savaşa katıldı