Elazığ’da bulunan Mediline Hastanesinde nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan’ı önce silahla tehdit ardından darp eden zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İHA'da yer alan habere göre, olay, dün Elazığ'da bulunan özel Mediline Hastanesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan'ın daha önce hastası olduğu öğrenilen Serhan D., yeniden tedavi amaçlı hastaneye geldi. Tedavi için odaya giren Serhan D., Uzm. Dr. Kapan'a daha önceden geldiğinde beyninin içinde bir çipin olduğunu ve onun çıkartılmasını istediğini belirtti. Beyninde herhangi bir şeyin olmadığını kabul etmeyen ve beyninde çip olduğunu ısrarla vurgulayan Serhan D., Uzm. Dr. Kapan'ı tehdit ederek, "Eğer beynimdeki çipi çıkartmazsanız belimdeki silahta bulunan mermileri ağzına boşatırım" deyip doktoru tehdit etti.

Tehdidin ardından hocayla kavgaya tutuşan şahıs, güvenlikçiler tarafından etkisiz hale getirildi. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ekipler, doktora saldıran vatandaşı yakalayarak karakola götürdü. Karakoldaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi
NE OLMUŞTU?
Elazığ'daki özel hastaneye dün öğle saatlerinde MR çektirmek isteyen bir hasta geldi. Yaklaşık sekiz ay önce de MR çektiren hastaya nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan, sağlık problemi olmadığını söyledi. Bunun üzerine hasta, doktora saldırarak silahla tehdit etti.
Duvar'dan Ardıl Batmaz'ın haberine göre, Kapan’ın daha önce kasım ayında da hastaneye geldiğini söylediği hasta, “Beynimde çip var, Amerika beni dinliyor. Tespit et çıkar” diyerek MR çektirdi. MR sonuçlarını hastayla paylaşan Kapan, hastaya beyninde bir şey olmadığını söyledi.
O zamandan beri hastanın, gerek sosyal medyadan gerekse de hastaneye gelerek kendisini tehdit ettiğini ifade eden Kapan, "Sen nasıl doktorsun, nasıl Hipokrat yemini ettin? Korkun ne?" gibi ifadelere maruz kaldığını anlattı. Daha önce şikayetçi olmadığını söyleyen Kapan, "Alıp bırakacaklar ve başıma bela olacak. Nasıl şikayetçi olayım?" ifadelerini kullandı.
Çiğdem Toker: Anadolu Ajansı'na bütçeden geçen yıl 273 milyon TL aktarılmış46 izlenme
Her 4 gençten 1'i işsizken, AKP'den seçilemeyince hemen bir yere yerleştirildi!141 izlenme
25 yaşındaki genç geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti...69 izlenme
MEB’den skandal karar! ‘Başı açık öğrenciye karışırız’ diyen müdüre 'üstün başarı' ödülü12 izlenme
Salihli Çapaklı köyünde kurulmak istenen Biyogaz Enerji Santrali'ne hayır diyen köylülere jandarmadan acımasız müdahale!108 izlenme
Flaş iddia! Türk kamu bankaları 800 milyon dolar sattı!143 izlenme
İyi uykular Türkiye: Devlete ait hazine arazileri vatandaş uyurken satıldı!25 izlenme
Sıfır araba arızalandı: Bayi değişikliği kabul etmedi.20 izlenme
Kuva-yı Milliye Karargâhı olarak kullanılan konak kaderine terk edildi!
İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden öğrencilere disiplin tehdidi: TÜGVA'cı çıktı
Son seçim anketi sonucu yayınlandı! İlk defa oy kullanacak genç seçmenlerin oy oranları açıklandı
Araçları haczedilen belediye başkanına halk sahip çıktı