Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, belediyeye yönelik iddialara yanıt verdi. İddiaların hukuki dayanaktan yoksun olduğunu vurgulayan Güney, "Beyoğlu Belediyesi’ne operasyon yapılacak" söyleminin kasıtlı olarak dolaşıma sokulduğunu söyledi. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik bu tür girişimlere karşı hukuki haklarını sonuna kadar kullanacağını belirten Güney, "Beyoğlu halkının teveccühüyle göreve geldim ve bugüne kadar hesabını veremeyeceğim hiçbir icraatım olmadı" dedi.
Beyoğlu’nda doğup büyüdüğünü, siyasete Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda başladığını ve CHP çatısı altında Beyoğlu İlçe Başkanlığı dahil birçok görev üstlendiğini hatırlatan Güney, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi CHP’nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.
Belediye yönetimini devraldıktan sonra Beyoğlu’nda halkçı belediyeciliği yeniden tesis ettiklerini vurgulayan Güney, kamu kaynaklarını halkın hizmetine sunmalarının bazı çevrelerde rahatsızlık yarattığını dile getirdi. "Emekli Evleri, Emekçi Evleri, öğrencilere beslenme paketleri, su sebilleri, ring seferleri ve Engelsiz Taksi gibi projelerimiz, kamu kaynaklarının halk lehine kullanılmasını istemeyenlerin tepkisini çekiyor" dedi.
Şahsına yönelik karalama kampanyalarının Beyoğlu halkı nezdinde karşılık bulmayacağını belirten Güney, "Beni tanıyan herkes bilir ki vatanın bölünmez bütünlüğüne bağlı, hukuk ve demokrasi ilkelerinden taviz vermeyen bir belediye başkanıyım. Terör ve şiddetin her türlüsüne karşıyım ve bunu herkes bilir. Kimse beni bu tür unsurlarla ilişkilendirmeye cüret edemez" şeklinde konuştu.
Beyoğlu’na hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan İnan Güney, "Sen doğru dur, eğri belasını bulur" sözünü hatırlatarak, "Şahsıma yönelik bu ucuz karalama çabalarının takdirini Beyoğlu halkına ve kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" ifadesini kullandı.
Kaynak: ANKA
Gerçek Gündem
Bunu da gördük! AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın askeri törenle karşılandı!44 izlenme
İstanbul’da bin futbol sahası büyüklüğündeki alan ranta kurban!64 izlenme
Atilla Kart: Usulsüzlük iddialarının üstü örtülüyor!703 izlenme
Kömür ve oduna da 3 misli zam geldi!28 izlenme
İmamoğlu: "Devlet vatandaşına yüzü asık bakmaz, Mustafa Kemal Atatürk gibi bakar"33 izlenme
AKP’nin kalesi Konya’da vatandaş hayat pahalılığına isyan etti! 'Bizi kurtarın. Artık buramıza kadar geldi'39 izlenme
İBB’den 10. kez reddedilen taksi kararına tepki! "Bir avuç rantiyeyle baş edecek güçteyiz"36 izlenme
Erdoğan’ın memleketinde isyan var! Hemşehrileri "Şirket resmen köyü terk edin diyor"75 izlenme
TCDD’de 11,4 milyarlık zarar!
MHP'li Enginyurt 'Kızılay Başkanı Kerem Kınık derhal tutuklanmalıdır !'
Gözaltına alınan İsmail Dükel'den mesaj var: Benden casus değil, ancak vatansever çıkar
Suriyeli sığınmacı nankör genç Türk milletini nankörlükle suçladı! 'Oy kullanacağım oyumu Erdoğan’a vereceğim'