Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Ankara’daki otelinde, Binali Yıldırım’ın ev sahipliğinde dün akşam verilen yemekte günün menüsünde yer alan kazları, Eski Ulaştırma Bakanı, AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan Kars’tan getirtti.
Kaz Partisine eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek ile İsmet Yılmaz’ın yanı sıra MHP’den sonra istifa ettikten sonra AKP hükümetinde bakanlık yapan Tuğrul Türkeş de katıldı. Eski bakanlardan, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu’nun da bulunduğu yemekte, eski Grup Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, eski bakanlardan Kürşad Tüzmen, Güldal Akşit, Said Yazıcıoğlu da ile çok sayıda milletvekili de bulundu.

Daha önce İstanbul’da Büyükşehir Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı “kaz partisi” kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı.
Elazığ depreminin ardından Binali Yıldırım ve AKP milletvekillerini bir araya getiren kaz partisiyle ilgili eski bakanlar “nezaket yemeğiydi” diyerek açıklama yapmaktan kaçındı. Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise, herhangi bir açıklama yapmadı.
Öte yandan "kaz partisi"ni sosyal medyada gören kullanıcılar sıklıkla Tevfik Fikret’in ünlü Hanı Yağma şiirini paylaştı.
Tevfik Fikret’in "Yiyin efendiler yiyin, bu hanı iştiha sizin, / Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!" dizeleri saatler içinde binlerce kez paylaşıldı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/binaliyildirimakplilerekazpartisiverdih26407.html
Bakan Koca’nın ‘10 Kasım’ paylaşımına tepki yağdı!100 izlenme
Dilan - Engin Polat soruşturmasını yürüten savcının 'sürgünü': Yabancı numarayla WhatsApp ağı38 izlenme
Gözler seçim kurulunda: AKP bir vekil kaybedebilir!34 izlenme
Bolu'da polis, 10. Yıl Marşının yasaklanmasını protesto etmek isteyen CHP'lilere biber gazı ile saldırdı !317 izlenme
AKP’li belediyelerin ihalesi AKP’liye gitti18 izlenme
ABD'den milyonlarca dolar fon: Belediyeler atık toplayıcı Suriyelilere ödeme yapacak22 izlenme
Kaftancıoğlu'ndan yalanlama: "Yasal süreç başlatılacaktır"24 izlenme
TEV'den Despina Vandi açıklaması21 izlenme
Trump'a yakınlığı ile tanınan Charlie Kirk, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti! Dehşet anları kamerada
Suriyeli kuyumcu Türkiye’de kazandıklarıyla Suriye’de 3 ev, 2 araba ve zeytin bahçeleri almış
Polis katili Yunus Emre Geçti hakkında akılalmaz ihmal zinciri
AKP'li belediye bir ayda 33 konser vermiş