Anasayfa1
26 Ocak 2024 ( 17 izlenme )
Reklamlar

Bir gecede 700 ürünün fiyatı değişti


Zincir marketlerin bir gece 700'den fazla ürüne zam yaptığı belirtildi.



Show Haber'de yer alan habere göre zincir marketlerde 700'ü aşkın ürün 1 gecede etiket değişikliğine gitti.

Çiğ sütteki artışın ardından fiyatlar arttı. 150 liraya satılan bir yoğurt 220 lira oldu. 950 gramlık bir tereyağı 3 gün önce alsaydınız 352 lira 50 kuruştu. Ancak bugünkü fiyatı 418 lira oldu. Yani tek seferde 60 lira zam geldi.

Bir beyaz peynirin fiyatı ise 159 lira 50 kuruştan 190 liraya yükseldi. Yani 30 lira zamlandı. 1 kiloluk kaşar peynirin eski fiyatı 120 liraydı. O da artık 160 lira oldu. Yani tek seferde 40 lira arttı. Damacana suda da durum değişmedi. 19 litrelik bir suyun fiyatı 70 liradan 100 liraya çıktı.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doktora ölüm tehdidi! Diyanet İşleri Başkanı ‘Bir Audi'yi bana çok gördüler’ dedi Eşinin işten çıkarılmasına protesto: Çaydanlığını ve tüpünü alıp oturma eylemi başlattı Çankırı’da skandallar zinciri! AKP'li belediye başkanı kadılığa soyunup 'mahkeme' kurdu, bir yurttaşı ilçeden kovdu!