Auto-Created-3
24 Aralık 2022 ( 9 izlenme )
Reklamlar

Borçlarını ödemek zorunda kalmamak için ölü taklidi yaparak kefene girdi.

Borçlarını ödemek zorunda kalmamak için ölü taklidi yaparak kefene girdi.

Endonezya'da bir kadın borcunu ödememek için sahteciliği abarttı. Trafik kazasında hayatını kaybettiği öne sürülen kadın, kefene sarılı haldeki fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Kendi ölümünü kızının sosyal medya hesabından duyuran kadın, kefen giyip fotoğrafını paylaştı.

Basında çıkan haberlere göre, Kuzey Sumatra eyaletinde yaşayan kadın borcunu 20 Kasım'a kadar ödeyeceğine söz verdi, ancak süre dolduğunda uzatma istedi ve parayı 6 Aralık'a kadar geri ödeyeceğini söyledi.

Bu tarihten kısa bir süre sonra, borcu hala ödenmemişken, kadın kızının Facebook sayfasında bir kazada öldüğünü yazdı.

Post, kadının evinin yakınındaki bir köprüde bir kazada öldüğünü ve cenazesinin Endonezya'nın Aceh eyaletinde toprağa verileceğini söyledi.
Kızının Facebook sayfasındaki görüntülerde, bir televizyon haberinde çekilmiş gibi görünen bir hastane arabasında kefene sarılı ve tekerlekli ceset torbasına sarılı bir "ceset" fotoğrafı yer alıyordu.

Adı açıklanmayan "ölü" kadının kızı daha sonra gerçeği itiraf etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suriyeliler bayram ziyareti için sınır kapılarına akın etti! Sen bir evlat yetiştirdin o evlat bir millet yetiştirdi! Atatürk’ümüzün annesi Zübeyde Hanım’ın Anneler Günü kutlu olsun AKP'li Şamil Tayyar'dan Erdoğan'ı kızdıracak çıkış: "Vatandaşın derdi anayasa değil geçim derdi" RTÜK Başkanı duyurdu: Bir yasak da sokak röportajlarına geliyor