Böyle sapıklık görülmedi ! Balkonda uyuyan kadını görüp mastürbasyon yapmış !

459 izlenme 01 Ağustos 2017
Reklamlar
Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan H.S.'nin, balkonda uyuyan şortlu kızı izleyerek sokak ortasında mastürbasyon yapması apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. H.S., polis tarafından yakalandıktan sonra Nazilli Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

H.S.’nin ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, “Bisikletle giderken yoruldum, bir süre dinlenmek için durdum” diye ifade verdiği öğrenildi.

Polisteki sorgusunun ardından serbest bırakılan H.S.’nin daha önce de cinsel saldırı ve teşhircilik suçlarından dosyasının bulunduğu öğrenildi. Bu arada evli ve bir çocuk babası olan H.S.’nin işten çıkarıldığı öğrenildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Financial Times: Avrupa ve ekonomi Erdoğan üzerinde baskı oluşturdu Güllü'nün ölümü için bir iddia daha ortaya atıldı: "Annesini öldürmem için bana daire teklif etti" AKP'li belediye 1 milyon liralık geziyi savundu! 'Fiyat çok uygun bence' Rockefeller'ın koronavirüs salgınını birebir anlattığı ortaya çıktı!