Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Bir ay susuz kalırız, yapılmazsa sel olur, afet olur.” uyarılarına rağmen, alt yapı yatırımları için kredi talebinin belediye meclisinde reddedilmesi, sosyal medyada tepki ile karşılandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, önceki dönemlerde başka projelere harcanan paralar nedeniyle ötelenen su ve kanal hatlarının yapımı için gerekli kredinin alınması talebini görüştü.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın, acil su yatırımları için kredi talebi, bütçe komisyonunda kabul edilmesine rağmen, Meclis oturumunda reddedildi. Başkan Yavaş’ın, “Bir ay susuz kalırız, yapılmazsa sel olur, afet olur.” uyarılarına rağmen, alt yapı yatırımları için kredi talebi, Cumhur İttifakı'nın oyları ile reddedilmesi, sosyal medyada tepki ile karşılandı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/bukotulukmansuryavasamiankaralilaramiyapildih20940.html
2024'te Türkiye'de yine kadınlar katledildi!22 izlenme
Süslüman hayatında bugün! Siz hiç böyle hediye gördünüz mü?168 izlenme
CHP'den anket açıklaması 'AKP Meclis’te çoğunluğu kaybedecek!'176 izlenme
Memleketin geldiği son nokta! Onlarca kişi gündüz vakti sokak ortasında uyuşturucu kuyruğuna girdi, polis baskın yaptı!49 izlenme
İstanbul Adalet Sarayı’nda bir mahkeme karantinaya alındı!54 izlenme
Kulislerden sızdı: AKP seçimin kaybedilmesine hazırlanıyor! İşte hazırlanan plan42 izlenme
CHP'den 'teğmenlere soruşturma' tepkisi: "Milli şuurdan yoksunluktur, acizliktir"18 izlenme
Kurban pazarı kan ağlıyor: "İşler çok kötü, daha hiç hayvan satmadım. Durum çok vahim, aldığımız paradan veriyoruz"26 izlenme