Bursa’nın değişik yerlerine asılan afişlerde “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” yerine yalnızca “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun” yazısının kullanılması tepkilere neden oldu.
31 Mart seçimlerinde AKP’den aday olan Alinur Aktaş’ın Belediye Başkanı olarak seçildiği ilde yaşanan bu hadise İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından fark edildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Yapılan paylaşım sonrası açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı yapılan bu yanlışın düzeltileceğini belirtti.
Belediye’den yapılan açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa’nın çeşitli yerlerindeki billboardlarda yer alan tasarımımı, grafik birimimizin hazırladığı çalışmalardan birinin tam bitmemiş taslak halinin asılması sonucu maalesef eleştirilere sebep olmuştur… Hatalı paylaşımın sosyal medyada bu nâkıs haliyle yer alması hoş değildir” denildi.
Hastanelerde 'cinsel istismar' rezaleti!978 izlenme
Erdoğan ve Bahçeli'ye anket şoku! Millet İttifakı Cumhur İttifakı'na fark attı!73 izlenme
Emine Erdoğan'a hakaretten CHP'li Vekil'e 2 yıl hapis ve siyasi yasak talep edildi11 izlenme
MASAK başkanı 'atanarak' görevden alındı!39 izlenme
Beştepe'deki Sedat Peker istifalarının perde arkası39 izlenme
Melih Gökçek dönemindeki “Hilafet” çağrısına Ankara sessiz kaldı!118 izlenme
Barış Pehlivan ve Kürşad Oğuz’un tutuklanmasına yönelik talep reddedildi12 izlenme
Bakan Tekin hakkında suç duyurusu27 izlenme