Home
31 Aralık 2023 ( 33 izlenme )
Reklamlar

Bursa'da ekmeğe zam geldi


Bursa’da 250 gram ekmek 1 Ocak’tan itibaren 10 TL olarak satılmaya başlanacak.

Bursa’da simit fiyatlarından sonra ekmeğe de zam geldi. 1 Ocak tarihinden itibaren 250 gram ekmek 10 TL olarak satılacak. Bursa’da 13 Temmuz 2023 tarihinde gelen yüzde 50’lik zamla 7,5 TL olan ekmek, yüzde 12’lik zamla birlikte 8,40 TL olacaktı. Fakat para üstü sorunu nedeniyle ekmek, 10 TL olarak tezgahlarda yer bulacak.

Artan maliyetleri vurgulayan Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Osman Çırakoğlu, konuyla ilgili, "Tezgahlarda aşırı derecede bozuk para sıkıntısı çekiyorduk. Gramı yukarı çekerek 10 lira düz hesap yaptık. Yoksa artan maliyetimizin yüzde 10'unu zor karşılar. Bu bir zam değil. Ekmeğin gramajını 210’dan 250’ye çıkardık. Gramajı artırarak yüzde 12’lik zam yapmış olduk. Tüketici ve üretici arasında orta yolu bulmak istedik" açıklamasını yaptı.

aw11022102.jpg

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Galatasaray tribünlerinde de 'Hükümet istifa' sesleri! “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan” Muharrem İnce 'ana akım' medyaya isyan etti "Saray talimatıyla muhalefete medya ambargosu devam ederse mitinglerimizi TV kanallarının önünde yaparız!" Gerçekleri görmeye başladılar 'RTE'ye 13 yıl oy verdim haram olsun !' 'CHP İmralı'ya gitmeliydi' diyerek CHP'yi hedef alan Kılıçdaroğlu, genel başkanken bakın ne söylemiş!