Türkiye, Avrupa’ya gitmek isteyen mültecilere sınır kapılarını açmasının ardından 117 binden fazla mülteci başta Yunanistan sınırı olmak üzere sınır kapılarına akın etmeye başladı.
Gelişmeler üzerine Bursa Müftüsü İzani Turan, sosyal medya hesabından “Durmadan milletdevlet düşmanlığı yapanlar, hazır kapılar açılmışken mülteci taklidi yaparak ait oldukları yere defolup gidebilirler” paylaşımında bulundu.
Müftü Turan, gelen yanıtlardan birinde “Onlar yapmasa da bu vatanın has evlatları olarak bir gün zaten yapacağız ve o günler de yakındır Allah’ın izniyle kıymetli hocam” diyen takipçisine de “İnşallah” diye yanıt verdi. Öte yandan çok sayıda kullanıcının Turan’ın yorumuna destek vermesi dikkat çekti.
Sayısal Loto'da ilginç tesadüf! Üst üste 3 çekilişte de aynı sayılar geldi!72 izlenme
Uzmanlardan çarpıcı yorum: Hamas neden şimdi İsrail’e saldırdı?43 izlenme
TL’de düşüş sürerken İranlı turistler Van’a akın ediyor!32 izlenme
MUÇEV’e kıyak üstüne kıyak: Plajlar yetmedi şimdi de yat limanı!61 izlenme
Sakarya'da başlayan orman yangını Bilecik'e sıçradı!27 izlenme
Eski Bakan 1,3 milyar araç garantisi verdiği şirkete 1 milyon maaşla geri döndü iddiası24 izlenme
Yobaza göre zinanın sebebi, kız çocuklarının okula gitmesiymiş !1042 izlenme
Ümit Özdağ'dan Sedat Peker hamlesi: Yanına gidiyor51 izlenme
Kritik rapor ortaya çıktı: Tesisat neme maruz kaldı elektik akımına yol açtı
Merakla beklenen KPSS-2022/2 yerleştirme sonuçları açıklandı.
98 gün sonra hakim karşısına çıkan Özdağ'ın duruşması ertelendi
Türkan Saylan'ın heykeline çirkin hareketler yapan şahıs: “Bizim ölülerimizi rahat bırakmazsanız, biz sizin dirilerinizi bile rahat bırakmayız”