İran'ın füze saldırılarının İsrail'de yarattığı hasar gündüz ortaya çıktı
Kılıçdaroğlu 30 Haziran'da ne yapacak? Yılmaz Özdil'den çarpıcı yorum
Özgür Özel'den Hakan Fidan'a: "Tik Tok'a video koyuyor, Kurtlar Vadisi koyuyor. Pabucumun kenarı Kurtlar Vadisi'nden umut besleyen, Tik Tok'la gençleri kandıracak olan pabucumun atanmışı"
Özlem Çerçioğlu incinmesin diye Aydın’da OHAL manzaraları! O yol ilk kez kapatıldı
CHP'li Veli Ağbaba bir sordu bin ah işitti: “Canım şeftali çekti, alamadım vekilim niye yalan söyleyeyim? Kayısı, kiraz göremedik”
Aydın'da Özlem Çerçioğlu'na şok! Belediyenin konseri boş kaldı
Ağ deşifre oldu: Troller, dolandırıcılar ve kayyum
Rize kâbusu yaşıyor: Sel dağın altını oydu vadi yamacı dereye indi!
ABD donanma pilotu Steve Scheibner'dan 'sabotaj' iddiası: "Hayatımda böyle bir şey görmedim. Ne kadar yaşlı olursa olsun, bir C-130 havada bu şekilde parçalanmaz!"
İran'da renk değişiyor: Yolda yürüyen mollanın sarığını düşürdü!
Vatandaş iktidara böyle konuştu! 'Sen Saray'da ejder meyvesi yiyeceksin ben bir paket makarnayı nasıl alacağımı düşüneceğim'
Vatandaşlık verilen Suriyelilerin seçimde tercihi belli oldu! ’Oyumu Erdoğan'a vereceğim. Çok seviyorum. Suriyelileri çok seviyorum. Başka istemiyorum"
Ramazan ayında bile caminin musluklarını çaldılar!
AKP'nin kurucularından olduğunu söyleyen vatandaşın sözleri gündem oldu: "AKP kurucularındanım. Bir tane oyum daha nasip olmayacak, inadına Kılıçdaroğlu'na vereceğim"
Boş sokaklara el sallayan Memleket Partisi milletvekili adayı 'Büyükçekmece’yi maviye boyadık'