Erdoğan'dan önce oğlu Bilal Erdoğan Suriye'ye gitti: Ahmed Şara ile Emevi Camii'nde namaz kıldı!
Ekrem İmamoğlu önlüğü giydi boneyi taktı: İBB'nin İstanbullulara sunacağı Ramazan desteklerini tek tek anlattı
Van'da -10 derecede sabah 5'te et kuyruğuna giren emekliler isyan etti: "Ne yapalım kendimizi mi asalım? Sıra bana gelmez gelse de et bite"
DEM Partili Hatimoğulları doğruladı: Terörist başı Öcalan kameraya kaydedilmiş! Mesaj Kandil'e mi gidecek?
Edirne’de Schengen etkisi: Bulgarların alım gücü düştü, Edirne’ye gelişleri yüzde 50 azaldı, esnaf zor durumda
Çağlayan Adliyesi'nde bir hakimle evli avukat koca “15 Temmuz gazisiyim” dedi polisleri tehdit etti: “Kanun da benim kral da ben!”
Ahmet Türk'ten Sırrı Süreyya Önder'e uyarı: "İşin ciddiyetini kaçırma"
AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan su zamlarına skandal savunma! "Suyu ucuzlatırsak daha çok kullanırlar"
İYİ Parti'den Öcalan'ın çağrısına siyah pankartlı tepki: "Unutmayacağız unutturmayacağız. Şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz"
Terörist başı Öcalan'ın açıklamaları sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anıtkabir çevresindeki trafik ışıklarına Ay-Yıldız yansıttı
Terörist başı Öcalan fotoğrafındaki üç kişinin kim olduğu ortaya çıktı
Sözcü TV sunucusu, terörist başı Öcalan açıklamasının o anını yayınlamadı!
Trafiği birbirine katmıştı: Çakarlı aracın içindeki sürücü Cübbeli Ahmet'in kızı çıktı
Merdan Yanardağ, Öcalan'ın çağrısındaki gizli şartı açıkladı
İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Et ve Süt Kurumu mağazası önünde bekleyen bir vatandaş: "Ekonomi iyi olsa sabahın 5'inde kuyruğa niye giriyoruz"