Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan Yanıkoğlu Camii’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, caminin abdesthane ve tuvaletinde bulunan 25 musluğu söküp, çaldı.
Bugün öğle saatlerinde camiye gelen mahalleli, muslukların yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Camiye gelip, inceme yapan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Mahalleli hem hırsızlığa hem de ramazanda yaşanmasına tepki gösterdi. Sinan Aslan, “Allah hırsızlara vicdan merhamet versin. Ramazan ayında yapılacak iş mi bu? Daha önce de abdesthanedeki musluklar çalınmıştı. Buralara güvenlik kamerası takılmasını istiyoruz” dedi.
Son Dakika… Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar görevden uzaklaştırıldı!417 izlenme
Kadınlar AKP'nin 'Aile Yılı' panosuna mor boya fırlattı! "Aile yılınız kadın katliamı, çocuk istismarı, yoksulluk demek"28 izlenme
AKP'ye yakın müteahhitler arasında işler karıştı iddiası: Türkiye'den gitme hazırlığındalar!64 izlenme
Türkiye’den ev alan iki yabancıdan biri Ortadoğulu!93 izlenme
Cengiz göz dikti, köylüler kovuldu: Cenneti cehenneme çevirecek25 izlenme
Hangi parti kaç oy alıyor? Anket şirketleri ile barışmayan Bahçeli'yi bu sonuçlar oldukça kızdırır31 izlenme
Diplomatik kaynaklar: 120 füze Türkiye’ye teslim edildi183 izlenme
Kurumun eski genel müdürü ve eski AKP’li Zekai Özcan: "SGK seçime kurban edildi, batırıldı"34 izlenme
Narin Güran soruşturmasında kritik tarih belli oldu: "Çok önemli gelişmeler yaşanacak"
Din tacirinden skandal sözler: "Sohbete gelmeniz, Allahın huzurunda 1000 sene namaz kılmanızdan daha sevap, bin sene oruç tutmaktan daha sevap"
Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinden sonra Türkiye bu hale düştü: İthal şeker posasına muhtaç ettiler!
Alkol yasağına bir dava daha!