Anasayfa1
15 Mayıs 2023 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Canan Kaftancıoğlu’ndan sandıklarla ilgili açıklama


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbullu seçmenlere seslenerek, “Kullanmış olduğunuz bir tane oya bile halel getirmeden bütün oylarınız güven altında. Örgütümüzün seçim kurullarında nöbeti devam ediyor” dedi.


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, devam eden oy sayım sürecine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

“SEÇİM KURULLARINDA NÖBETİMİZ DEVAM EDİYOR”

Kaftancıoğlu, “Sevgili İstanbullular; Kullanmış olduğunuz bir tane oya bile halel getirmeden bütün oylarınız güven altında. Mükerrer sayımlar ve birleştirme tutanaklarının uzaması nedeniyle bu saate kadar sürdü. Örgütümüzün seçim kurullarında nöbeti devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlahiyat profesörü yüz kızartıcı suçtan atıldı! HSK’dan yeni atamalar! 332 savcı ve hakimin görev yeri değişti "Geçinemiyoruz" diyen emekçiler Ankara'da yürüdü: "Bu saltanat bitecek" Murat Kurum ‘mal varlığı’ sorusunu geçiştirdi