Asgari ücret tespit komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye İşçi Sendikası Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) asgari ücret komisyon üyesi Veli Solak, “Sürecin bayramdan önce bitmesini istiyoruz, toplantıda bir rakam konuşulmadı” dedi.
Yapılan açıklamaların ardından tüm gözler ikici toplantıya ve çıkacak sonuca odaklanmışken Gazeteci Cem Küçük canlı yayında asgari ücretin ne kadar olacağını duyurdu.

NET ASGARİ ÜCRET TUTARINI AÇIKLADI
Küçük, asgari ücretin 11 bin- 11 bin 58 lira arası olacağına yönelik bilgi aldığını ifade etti. "Yüzde 17-18 enflasyon, yüzde 10 da refah payı katacaklar" diyen Küçük net olarak 11 bin lira olacağını söyledi.
Küçük ayrıca, "Burada özel sektöre büyük iş düşüyor, bu zammı verdiğin zaman, markette et 300 liradan 400 liraya gelirse, süt 18 liradan 30 lira olursa bunun bir anlamı yok" dedi.
Yeniçağ
Bakan Koca açıkladı: 20.033 yeni vaka tespit edildi, 25.611 kişi sağlığına kavuşurken, 187 kişi hayatını kaybetti!
AKP'nin Mansur Yavaş anketinden ne çıktı?
Damat nerede? Berat Albayrak çağrısı: "Kayıp ve kaçırılma başvurusu olursa..."
CHP'den flaş açıklama: "Kılıçdaroğlu yüzde 51,5 önde"
Gebze'de hayvan katlamı! Görüntülere rağmen Gebze Belediyesi'nden 'sokakta öldüler' açıklaması
Anketçilerden muhalefete 23 Haziran uyarısı
Bankaya 1000 TL alacağız diye giden emeklilere kötü haber
Ayfer'in Kurtarılmasından Sonra İlk İsteği "Gül Beyaz Gül" Şarkısını Dinlemek Oldu
Tarikatçılardan Ekrem İmamoğlu'na ölüm tehditleri!
Guardian yazarı: Erdoğan hem dünya hem Türkiye için tehdit, şutlayın!
Yoksulluk, okulu bıraktırdı
Her üç emekliden biri çalışmak zorunda! Hayaller dünya turu gerçekler geçim derdi!
20 yıl simit sattı, 49 yaşında atandı: "Annem inanmadı, şaka yapıyorum sandı"
Şehit olmadan önce ailesine ev sözü vermişti, Haluk Levent çadırda kalan şehit ailesi için harekete geçti