Saltık, 2006 yılında Erdoğan'ın aracında fenalaştığını ve kendisine ilk müdahaleyi yapan isim olan Sümer Güllap'ın bu olaydan 6 ay sonra gripten öldüğünü söyledi. Olayın büyük bir soru işareti olduğunu söyleyen Saltık, konuklara yaptığı bu hatırlatma ile stüdyoda şaşkınlık yarattı.
Erdoğan 2006 yılında aracında fenalaşınca şoförü panikle aşağı inmiş, kapılar otomatik olarak kilitlenmişti. Camı balyozla kırılan araçtan Erdoğan çıkarılmış, o araç daha sonra Zekeriya Öz'e tahsis edilmişti.
AŞIRI yorgunluk ve oruca bağlı olarak şeker değerlerinde düşme nedeniyle saatlerinde aniden fenalaşan Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan, koruma polisi ve şoförü hastane önünde panikleyerek kapıları kapatıp çıkınca, zırhlı aracında mahsur kaldı. Koruma polisleri, baygınlık geçirmekte olan Erdoğan’ı, zırhlı aracın şoför tarafındaki camını bitişikteki inşaattan buldukları çelik makası ve balyozla kırarak çıkardılar.
Güven Hastanesi'nde doğru teşhis ve müdahaleyi yapan Sümer Güllap, olaydan 6 ay sonra gripten hayatını kaybetti.
Ekrem İmamoğlu yeni mektup adresini paylaştı: “Hapishane duvarları bize engel olamaz, sesin bana ulaşsın”
Bakan Koca açıkladı: 59.885 yeni vaka tespit edilirken, 203 kişi hayatını kaybetti, 71.545 kişi sağlığına kavuştu!
Turkcell’in yeni genel müdürü belli oldu
Rektör pes etmiyor: Eşini, Pamukkale Üniversitesi'ne bir kez daha atadı!
Radarları gördükçe çılgına döndü: Şamil Tayyar Ali Yerlikaya'ya yüklendi de yüklendi