Saltık, 2006 yılında Erdoğan'ın aracında fenalaştığını ve kendisine ilk müdahaleyi yapan isim olan Sümer Güllap'ın bu olaydan 6 ay sonra gripten öldüğünü söyledi. Olayın büyük bir soru işareti olduğunu söyleyen Saltık, konuklara yaptığı bu hatırlatma ile stüdyoda şaşkınlık yarattı.
Erdoğan 2006 yılında aracında fenalaşınca şoförü panikle aşağı inmiş, kapılar otomatik olarak kilitlenmişti. Camı balyozla kırılan araçtan Erdoğan çıkarılmış, o araç daha sonra Zekeriya Öz'e tahsis edilmişti.
AŞIRI yorgunluk ve oruca bağlı olarak şeker değerlerinde düşme nedeniyle saatlerinde aniden fenalaşan Dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan, koruma polisi ve şoförü hastane önünde panikleyerek kapıları kapatıp çıkınca, zırhlı aracında mahsur kaldı. Koruma polisleri, baygınlık geçirmekte olan Erdoğan’ı, zırhlı aracın şoför tarafındaki camını bitişikteki inşaattan buldukları çelik makası ve balyozla kırarak çıkardılar.
Güven Hastanesi'nde doğru teşhis ve müdahaleyi yapan Sümer Güllap, olaydan 6 ay sonra gripten hayatını kaybetti.
Borç takanlardan bıktı, çareyi cama yazı asmakta buldu: “Kimse yanındakine güvenip çay içmesin, herkes içtiği çayın parasını versin”
Bakanlıktan mısır ithalatına vize
TÜRK-İŞ asgari ücret için '29 bin 583 TL' dedi, AKP'den ilk yanıt geldi
TSK’da 600 albay re’sen emekliye sevk edildi!
Kılıçdaroğlu: "Ekrem İmamoğlu ile baba oğul gibiyiz"
Bekçi İstanbul'da kimlik sorgusunda bir kişiyi vurdu!
Erdoğan dahil 20 kişi hakkında harekete geçildi
İBB'ye yönelik ikinci dalga operasyonda gözaltına alınmışlardı: Murat Ongun'un eşi ve İSKİ genel müdürü serbest kaldı!
Danıştay hakimi bile duble MTV için dava açtı
Otomobil devi Hyundai, Türkiye'deki üretimini durduruyor!
Bakan Koca açıkladı: 71.843 yeni vaka tespit edilirken, 166 kişi hayatını kaybetti, 85.948 kişi sağlığına kavuştu!
ÇAYKUR Varlık Fonu'na devredildiğinden beri zarar ediyor!
Türkiye'nin ünlü gıda firması iflas etti: Tüm şubelerini kapatıyor
TÜGVA işgaline son! İBB hukuk mücadelesini 5 yılın sonunda kazandı