Home
08 Nisan 2025 ( 21 izlenme )
Reklamlar

Cem Yılmaz’ın ardından Tarkan da göç etti!


X'teki erişim engelleri, ünlüleri Bluesky'a yönlendirdi. Cem Yılmaz’ın ardından Tarkan da Bluesky'a geçti. Tarkan, ilk mesajını ünlü komedyene attı.



Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından ülke geneline yayılan protestolar nedeniyle sosyal medya platformu X, pek çok kurum ve kişinin hesabına erişim engeli getirdi.

X'in bazı ünlülerin de hesaplarına erişim engeli getirmesinin ardından birçok ünlü isim alternatif platform olan Blusky'a geçti.

.webp

İLK MESAJINI BAKIN KİME ATTI

Tarkan, Bluesky'daki ilk paylaşımında Cem Yılmaz'a mesaj gönderdi. Paylaşımına Yılmaz'ı etiketleyen Tarkan, "Buralar şenlenir mi" dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan X hesabını kapatıp Blusky'da geçmişti.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bülent Mumay'dan Kemal Öztürk'e zor soru "Seçim gecesi AKP’de ne işiniz vardı?" Emniyet’in ‘canlı bomba’ listesindeki IŞİD’li jet hızıyla yargılandı, serbest bırakıldı! AKP’li başkanın çiftliği MHP'li Yalçın ve Yönter'den, Özgür Özel'e tehdit ve hakaret!