Siyasi gündemde tüm gözler Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak'la ilgili bir video paylaşıp "Yarın saat 13.00'te damadı buluyoruz" notu düşen CHP'nin açıklamasına çevrildi. 13.00'de yapılan paylaşımda ise "Para nerede? Kayıp... Peki 'damat' nerede? Sen de oyna, firari damadı bul" notu yer aldı.
CHP'nin resmi sosyal medya hesabından, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden ve daha sonra bir açıklama yapmadan sırra kadem basan Berat Albayrak'la ilgili bir paylaşım yapıldı.
Kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan videoya "Merkez Bankası'nın 128 milyar doları kayıp ama sorumlusu 'damat' firarda... Yarın saat 13.00'te damadı buluyoruz" notu düşüldü.
Dün gece saatlerinde paylaşılan bu video sonrası gözler bugün saat 13.00'te CHP'nin yapacağı açıklamaya çevrildi.
Saatler tam 13.00'ü gösterdiğinde ise partinin sosyal medya hesabından "Para nerede? Kayıp... Peki 'damat' nerede? Sen de oyna, firari damadı bul. Arkası yarın..." paylaşımı yapıldı.

Tarkan isyan etti: Yeter artık bi durun126 izlenme
Eski eşi ve kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar olay yerine gitti42 izlenme
CHP'den 'Gürsel Tekin' hamlesi: Kayyım olmayı kabul etmişti, 15 gün süresi var12 izlenme
Mansur Yavaş'ın kampanyasına destek büyüyor! 30 Milyona yaklaştı!89 izlenme
CHP ayağa kalktı, Mansur Yavaş profil fotoğrafını değiştirip hesabı devretti26 izlenme
ABD Büyükelçisi Atatürk'ü yere göğe sığdıramadı!33 izlenme
Ankara'yı karıştıran iddia: Erdoğan'ın sağlık durumu ağırlaşınca yetkiler ona devredilecek!34 izlenme
Yeni Akit fahiş fiyatların suçlusunu buldu!39 izlenme
Aile hekimleri ‘eziyet yönetmeliği’ne karşı iş bıraktı: "Sistemin ölüm getirdiğini anlamıyor musunuz?"
Erdoğan'ın ziyaret ettiği şehirde 'taciz' depremi! Yüzlerce kişi AKP'den istifa etti!
Devletin verileri Erdoğan'ı yalanladı
Mansur Yavaş teker teker açıkladı ve ekledi: Umarım Ankara’da yaşananlar İstanbul’da yaşanmaz