Home
07 Mart 2020 ( 119 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Engin Özkoç'a 3 ayrı fezleke!


CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dokunulmazlığının kaldırılması talebini içeren üç ayrı fezleke TBMM Başkanlığı’na sunuldu.


CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dokunulmazlığının kaldırılması talebini içeren üç ayrı fezleke TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

Birgün'ün haberine göre, Özkoç’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini tekrar etmesi, “Halkı kin ve düşmanlığı alenen tahrik”, “Cumhurbaşkanı’na hakaret” ve “İftira suçu”na gerekçe olarak gösterildi. 

https://haber.sol.org.tr/turkiye/chplienginozkoca3ayrifezleke282051

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Malatya'da bir vatandaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar alan binayı taş atarak yıktı Bakan Koca açıkladı: 30.862 yeni vaka tespit edilirken, 223 kişi hayatını kaybetti, 27.352 kişi sağlığına kavuştu! Bu haber can sıkacak: Kredi kartı faizleri yükseltildi Bandrol ihalesinin Berat Albayrak'ın arkadaşına verildiği ortaya çıktı!