Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın istifası üzerine açıklamada bulunan CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, yolsuzluk iddialarını gündeme taşıdı. “Nevşehir AKP belediyesi ile ilgili belediye başkanı Rasim Arı baskı ve tehdit ile istifa ettirilerek, yolsuzlukların üstü kapatılmaya çalışılmaktadır” dedi.
“HESABINI SORACAĞIZ”
“Güneş balçıkla sıvanmaz” ifadesini kullanan Sarıaslan, “Yapılan milyarlarca lira yolsuzluğun sonuna kadar takipçisi olacağız ve hesabını soracağız” diye konuştu.
RASİM ARI ‘SAĞLIK SORUNLARI’ DEDİ
31 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen ve son günlerde AKP içinde yolsuzluk belgelerini karartması için baskı gördüğü iddia edilen Rasim Arı, bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu. Arı, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını belirtti.
Aynı erkeği seven kadınların kıskançlık kavgası kameralarda! Saç baş birbirine girdiler21 izlenme
Ekonomide tehlike çanları! İstanbul'da 2 dev AVM satışa çıkarıldı!99 izlenme
MHP'li başkanı tutuklayan Hakim ve Savcı karı koca sürüldü!35 izlenme
Mansur Yavaş'tan 'sosyal devlet' dersi! "Faturaları biz ödeyeceğiz"89 izlenme
Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ fotoğrafındaki fenomenlerin mal varlıklarına el konuldu26 izlenme
GSM operatörleri Balıkesir depreminde de sınıfta kaldı12 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan provokasyonlar sonrası ilk açıklama: 'Mesele sadece para'28 izlenme
Din öğretmenine 6 kız öğrenciye tacizden dava!148 izlenme