Kaboğlu'nun arabası Koşuyolu'nda gürültü yapan bir kafeyi şikayet ettiği için parke taşlarıyla parçalandı. "Şehir magandalarının yeni hedefi CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu oldu" diyen Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:
"Koşuyolu'nda sürekli gürültü yapan Sarışın Cafe'yi şikayet eden Kaboğlu'nun arabası kafenin sahibi ve müdürü tarafından parke taşıyla parçalandı. Arabanın camını kıran saldırganlar, taşı da arabaya bıraktı. Kaboğlu, iki gün önce gerçekleşen bu saldırı sonrası, aynı gün polise haber verdi. Polis, kamera kayıtlarını inceledikten sonra, kafe sahibi ile çalışanını gözaltına aldı. Savcılık, iki kişiyi adli kontrol şartıyla bıraktı. Adli Kontrol Pazartesi günü başlıyor."
"Az önce ile konuştum" diyen Barış Yarkadaş, Kaboğlu'nun şunları aktardığını ifade etti:
"Barış Bey, tam bir şehir eşkiyalığı örneği ile karşı karşıyayız. Bu kafe, mahallede kural tanımıyor. Sürekli gürültü yapıyor. Uyarılarımız sonuç vermeyince, şikayet ettim. Evime gelip beni tehdit ettiler. İki gece önce ise kapıdaki arabamı parke taşları ile parçalamışlar. Kullandıkları taşı da arabanın içine atmışlar. Polis saldırganları gözaltına aldı. Adli kontrol şartıyla bırakıldılar. Mahalle halkı bugün dayanışma gösterdi ve saldırıyı kınadı. Ben de süreci takip edeceğim.'"
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chplimilletvekilininarabasinasaldiri1767326
AKP’li belediyenin ‘katliam kutlaması’na Madımak şehidinin kızından sert tepki!43 izlenme
Muhammed Salah: Sporcu sosyal medyada Gazze mesajıyla açıklama yaptı20 izlenme
Prof. Dr. Ziya Mocan: Çapa Tıp Fakültesi’nden hayatını kaybeden 3 profesör var!282 izlenme
38 yıldır faaliyet gösteren dev araç kiralama şirketi iflas etti26 izlenme
1200 yataklı şehir hastanesi için SİT derecesi değiştirildi145 izlenme
İmamoğlu’nun mitingine saldırıda gözaltına alınan uzman çavuş kovuldu19 izlenme
Depremde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satmıştı, Kızılay skandalı böyle savundu38 izlenme
Filistinliler Erdoğan'ı protesto etti, Anadolu Ajansı 'Erdoğan'a sevgi gösterisi' gibi servis etti!43 izlenme
"Bunca yokluğa rağmen iktidarın oyu neden yüksek?" sorusunun cevabı burada... İşte AKP'nin oy deposu!
Çakıcı tehditlerine devam ediyor!
Kızılay Başkanı’ndan Erdoğan propagandası!
Ford, Türkiye'den ABD'ye yasa dışı araç ithalatıyla ilgili davada 365 milyon dolar para cezasına çarptırıldı