CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan Meclis Genel Kurulu’nda Sağlık Bakanlığının bütçesi üzerine konuştu.
Kaplan, “Bu bütçe, kepçeyle alıp kaşıkla dağıtanların bütçesi. Bu bütçe, yoksula zam bütçesi. Bu bütçe, vergide adaletsizliğin bütçesi. Bu bütçe, asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan vatandaşın sırtına yük bütçesi. Bu bütçe, ülkede emeği, yoksulluğu, kadın cinayetlerini, açlığı, işsizlikten intihar eden vatandaşları görmeyenlerin bütçesi. Bu bütçede dar gelirliye zam var, vergi var; bu bütçede yandaşa bol bol kıyak var.
AK Parti sayesinde son yıllarda antidepresan ilaç kullanımı arttı. On yedi yılda bu ülkede ne ruh sağlığı kaldı, ne akıl sağlığı kaldı, ne de beden sağlığı kaldı.”
Üniversitedeki akraba saltanatı! 27 kişinin akraba olduğu çıktı!227 izlenme
Aydın'da ‘Çerçioğlu' krizi: Meclis üyeleri istifa ederse seçim yenilenir mi?11 izlenme
Kasiyer, indirimli ürünleri soran kadına 'Maske, duş jeli, orkid, çay bardağı seti" yanıtını verince, kadının kocasının saldırısına uğradı!48 izlenme
Kayseri’de Suriyeliler yapılan sağlık harcaması 15 milyon TL!184 izlenme
Pendik'te bir market zincirinde çalışanların domates kasalarını attığı anlara ait görüntüler sosyal medyada tepkilere yol açtı24 izlenme
İsrail-Filistin gerilimi artıyor! İsrail ordusu Gazze’ye operasyon başlattı42 izlenme
Binlerce dönüm Hazine arazisi daha haraç mezat satılacak!51 izlenme
Nereden nereye... İşte AKP trolü hesabın büyük dönüşü41 izlenme
İki doktor daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi
Yargıdan Atatürk Orman Çiftliği’ni kurtaracak karar!
Ekonomist Atilla Yeşilada, piyasalardaki son durumu değerlendirdi, çok ciddi uyarılarda bulundu! "Şok dalgası geliyor acil müdahale gerekiyor"
Tanju Özcan sığınmacıların tabelasını söktü: 'Ben görevde olduğum sürece, bizden habersiz Bolu’da hiç kimse bu tür tabelalar asamaz, asamayacak'