Home
11 Mart 2022 ( 32 izlenme )
Reklamlar

CHP'li vekili, AKP vekili sanan imam bombayı patlattı! "Reis’e söyle, hutbede siyaset olmasın"


CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara'da bir Kuran Kursunu ziyaret etti. Kuran Kursu hocası Kaya'yı AKP milletvekili zannetti ve "Reis'e söyleyin Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil" dedi. Kaya da bu yaşananları hem Meclis'te hem de sosyal medyada paylaşarak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a ulaşmasını sağladı.


Sözcü'den Başak KAYA'nın haberine göre, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara’da bir Kuran Kursunu ziyaret etti. Kuran Kursu hocası Kaya’yı AKP milletvekili zannederek, “Cumhuriyetin kurulduğu yıllardaki Diyanet İşleri’ni arar olduk. Çocuklarımız dinden uzaklaşıyor. Reis’e söyleyin Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil” dedi.

Kaya, CHP milletvekili olduğunu açıklayınca da Kuran Kursu hocası, “Sizden buraya pek gelen olmazdı” diye konuştu.

Yaşadıklarını Meclis kürsüsünden paylaşan Kaya, sosyal medyadan da şu açıklamada bulundu: “Keçiören’de bir kuran kursuna taziyeye gittim. Kuran kursu hocası beni AKP Milletvekili sanarak: “Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil. Reis’e bunu anlatın.” dedi Değerli Hocam sözünüzü Meclis kürsüsünden, Sn.@RTErdogan’a ve AKP Milletvekillerine ulaştırdım.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türk-İş Başkanı yeni bir açıklama ile bir skandala daha imza attı AFAD açıkladı! İzmir’deki depremde 39 can kaybı… Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ikinci gizli tanıktan kritik ifadeler: "Emniyet müdürleri mafyayla mekânlara çöktü" Sürekli kandırılanlar bizim milliliğimizi sorgulayamaz!