Yeniçağ'da yer alan habere göre, PES Başkanı Sergei Stanishev ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Daimi Raportörü Nacho Sanchez Amor, bugün Kılıçdaroğlu’nu telefonla aradı ve elektrik faturasını ödeyemeyen ya da ödeme güçlüğü çeken yurttaşların yaşadığı soruna dikkat çekmek amacıyla başlattığı eyleme destek verdi. Stanishev ve Amor’un, Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşmelerde, “Yoksulların durumuna dikkat çekmek amacıyla başlatılan eylemi takdirle takip ediyoruz” mesajı verdikleri bildirildi.
Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Luis Ayala da Kılıçdaroğlu’na destek mektubu gönderdi. Ayala, mektubunda şunları kaydetti:
“KILIÇDAROĞLU BİZLERİ, TÜRKİYE’DEKİ VE DÜNYADAKİ HALKLARLA BİRLİKTE, BUGÜN EVİNDEKİ YARI KARANLIKTA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYOR”
“Sosyalist Enternasyonal'e üye olan CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, bugün devleti kendi güçlerini ve çıkarlarını koruyarak zenginleşenlere karşı mağdur olanların yanında olduğu için tüm desteğimi göstermekten ve sesine bir ses olmaktan memnuniyet duyuyorum. Türkiye'de ve dünyada, dürüstlüğü, ezilenlerin haklarına olan bağlılığı ve tutarlılığı, mücadelesinde ona meşruiyet ve güç kazandırmıştır. Sosyalist Enternasyonal de dünyanın farklı köşelerinden hepimizin savunduğu ortak idealler ve değerler için savaşmaya devam etmektedir. Kılıçdaroğlu, bizleri, Türkiye’deki ve dünyadaki halklarla birlikte, bugün evindeki yarı karanlıkta temsil etmeye devam ediyor.”


Gazze sınırında gazetecilerin bulunduğu yere füze düştü, iki Türk gazeteci yaralandı42 izlenme
İsmail Küçükkaya, Sedat Peker'le ilgili duyumlarını anlattı 'Konuşmak istiyor. Kılıçdaroğlu'na aktarmışlar, ben bununla ilgileneceğim, gerekirse oraya birini yollayacağım demiş'60 izlenme
Belçika'da çiftçiler Avrupa Parlamentosu'nu kuşattı17 izlenme
Bakan eşinden Instagram sevinci15 izlenme
'30 Ağustos Zafer Bayramı hangi olayı anmak için kutlanan bir ulusal bayramdır ?' sorusuna facia cevap !2003 izlenme
Gökçe konserini iptal eden AKP’li başkan, 7 şehit olduğu gün konser düzenledi!25 izlenme
Kartalkaya yangın soruşturmasında yeni gelişme22 izlenme
İstismarcı şeyhin kadın müritleri, mağdur kıza ve ailesine saldırdı!50 izlenme
AKP'de Sedat Peker çatlağı! "Bitriyor bizi"
Ezgi Mola'ya verilen cezanın gerekçesi belli oldu: Musa Orhan'ın 'şeref ve saygınlığını rencide edecek şekilde hakaret'
'Suriyeliler kalsın' diyenleri anlatan muhteşem röportaj! Ensar muhacir edebiyatı yapanlar mutlaka izlemeli!
CHP’li vekilden Feyzioğlu’na tepki: Davetiyesini iade etti!