31 Mart Yerel Seçimleri sonucu Atakum Belediye Başkanı seçilen Av. Cemil Deveci, düzenlenen devir teslim töreni ile belediye başkanı mührünü ve makamı devraldı. Deveci, göreve başlamasının ilk saatlerinde, AKP döneminden kalan borçlar sebebiyle önüne gelen haciz dosyası ile şok yaşadı.
Başkan Cemil Deveci, “Hizmete başladığımız ilk dakikalarda böyle bir icra takibi ile karşılaşmak üzücü bir durum. Bir enkaz devralacağımızı biliyorduk ancak ilk günden de böyle durumla karşılaşacağımızı tahmin etmemiştik. Gerekli tüm işlemlerin başlatılması için arkadaşlarımız çalışmalara başladılar” dedi.

https://www.abcgazetesi.com/chpninakpdenaldigiatakumbelediyesinehacizsoku7835
Musk, Twitter için yeni kaynak arayışında23 izlenme
AİHM, Erdoğan'ın açtığı iki davada Kılıçdaroğlu'nu haklı buldu71 izlenme
Son dakika: Çukurca'da askeri üs bölgesine havanlı saldırı!304 izlenme
Esenyurt bildiğiniz gibi: Asayiş denetimlerine rağmen bir gecede 3 kavga yaşandı53 izlenme
Deniz Gezmiş paylaşan alevi muhtar gözaltına alındı19 izlenme
İşgal artık boyut değiştirdi: Antalya'daki her 10 şirketten bir yabancılara ait34 izlenme
Nevşin Mengü'den 'pipi'li tepki252 izlenme
Erdoğan'dan Mersin'deki saldırıya ateş püskürdü: Bunları takip ederseniz HDP ve CHP'nin kabul ettikleri gruplara veya ülkelere çıkar24 izlenme