Anasayfa1
27 Mart 2025 ( 3 izlenme )
Reklamlar

CHP'nin boykotyap.com sitesine mahkemeden engel!


CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in boykot listesini duyurduğu duyurduğu boykotyap.com mahkeme kararıyla engellendi.



CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından CHP Lideri Özgür Özel boykot kararı aldı. 

CHP tarafından oluşturulan boykot listesi boykotyap.com sitesinde yayımlandı. Siteye, Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliğinin 27 Mart 2025 tarihli ve 2025/4129 sayılı kararıyla erişim engeli getirildi.

Kullanıcılar siteye girdiğinde şu yazı ile karşılaştı:


Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray'da itibardan tasarruf edilmedi! İşte Erdoğan ailesinin bir yıllık gideri! AKP'den; soruları sızdıran ve kopya rezaletine imza atan eski Ensar Vakfı yöneticisine ödül gibi atama! Ukrayna şehirleri yerle bir oldu, Putin bombardımanları böyle inkâr etti! Merkez Bankası'nın verileri dudak uçuklattı! "AKP Türkiye'yi yabancı ülkelere mi satıyor?"