Görevini bırakmak zorunda kalan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda suçundan tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nusrullah ile fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraf, sosyal medyada “Kimler, kimlerle birlikte” yorumuyla eleştirildi.
Sosyal medyada eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda suçundan tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah ile fotoğrafı ortaya paylaşıldı.
Fotoğraf, sosyal medyada “Kadere bak kimler, kimlerle birlikte”, “Bu kim Melih Gökçek”, “Yazsam hesap gitmekle kalmaz, Silivri’ye gönderirler” yorumuyla tepki çekti.
12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah’ın, Atatürk ve Cumhuriyet devrimleri düşmanlığıyla bilinen Kadir Mısıroğlu’yla görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada yer alan görüntülere göre Nurullah, 2015 yılında İstanbul’da bir etkinlikte Mısıroğluyla birlikte yan yana samimi pozlar veriyor.
Sakarya’da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu için tutuklanan ve itiraflarının yer aldığı ses kaydı sosyal medyada dolanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah’ın, Atatürk ve Cumhuriyet devrimleri düşmanı Kadir Mısıroğlu’yla görüntüleri ortaya çıktı.
2015 yılının Şubat ayında Üsküdar’da düzenlenen bir etkinlikte çekilen videoda etkinlik alanına gelen Kadir Mısıroğlu’nu ayakta karşılayan Fatih Nurullah’ın, Mısıroğlu’nun elini öpmeye kalkıştığı, ancak Mısıroğlu’nun buna izin vermediği görülüyor. Nurulah’ın, Mısıroğlu’nun konuşma yapacağı sırada mikrofonu uzatarak “Buyurun sultanım” dediği duyuluyor.
12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah’ın, AKP iktidarı boyunca devletin en üst protokollerinde yer aldığı da ortaya çıktı.
12 yaşındaki kız çocuğuna tacizden tutuklanan sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban’la ilgili, Diyanet’ten “Şeref yoksunu ellerle mücadele hepimizin görevi” açıklaması geldi.
“Hele bir İslam Devleti kurulsun, en güzel sarığı biz sarıp en güzel cübbeyi biz giyeceğiz” açıklamasıyla tartışma yaratan Uşşaki tarikatı şeyhi Fatih Nusrullah, müridinin 12 yaşındaki kız çocuğuna tacizden tutuklanmıştı. Tarikat üyeleri ise şeyhi şikayet eden babayı dövmüştü.
https://tele1.com.tr/cocuktecavuzundentutuklanantarikatbasienustdevletprotokolundeydi216408/
Ruhsar Pekcan'ın dezenfektan skandalına alkol fiyatlı savunma!55 izlenme
Emekliler böyle isyan etti: "O manda yoğurdu yesin gariban aç susuz kalsın"33 izlenme
İstiklal Caddesi'nde 1 gecede 120 kaçak yakalandı!38 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden yayına başladı! İşte ANKAPARK’ın maliyet raporu74 izlenme
Erdoğan için ‘Kefenli liderin kefenli askerleriyiz’ diyen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı dolandırıcılıktan tutuklandı22 izlenme
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz açıkladı: "Atatürk Havalimanı’nın pistlerini kıran şirkete TOKİ’den 8 milyarlık 'Millet Bahçesi’ ihaleleriverilmiş"29 izlenme
Depremi de ranta çevirmekten geri durmadılar: AKP'li belediyenin depremzedeler için iftar ihalesi yine AKP'li bir isme gitti30 izlenme
Taksicilerden akaryakıt protestosu: "Ben çocuğuma ekmek alamıyorum, yeter!"51 izlenme
Ünlü iş kadını reklam yapmak için umreye gitti, Kâbe’nin önünden sattığı ürünün fotoğrafını paylaştı!
Özgür Özel Beştepe'deki 29 Ekim resepsiyonuna katılmayacak
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan koronavirüsle mücadele için 'sert müdahale' uyarısı
Çadır kent boşaltılıyor! 35 bin Suriyeli’ye kira yardımı!