Cumhur İttifakı’nın Ordu Çamaş Belediye Başkan Adayı Mahmut Ayparçası, CHP'nin adayı Leyla Çıtır’a hakaret etti. Ayparçası, Çıtır için "31 senedir kendi maaşını toplayamadı bu, ortalıkta süs kabağı gibi gezdi durdu. Başka bir şey yok. Çok iyi bildiği bir şey var, iyi dedikodu yapmak. Eğer oraya da takılırsam sana o dedikoduları da canlı yayında anlatırım. Tamam mı? Kızım az kendine gel ya. Ya sonuçta bu bir seçim ne oluyor ya? Önüne gelene sarılıyorsun. Bizim inancımızda var mı bu? Ahlakımızda bu var mı? Sen Çamaş'a çok kötü örnek oldun. Kendine gel az" şeklinde konuştu.
“KENDİ SEVİYESİNİ BELLİ ETMİŞTİR”
CHP’nin Çamaş Belediye Başkan Adayı Leyla Çıtır ise Ayparçası'nın sözleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Çıtır’ın paylaşımı şu şekilde:
"Karşılıklı saygı ile yürüttüğümüz bu seçim sürecini bugün Mahmut Ayparçası tarafıma yaptığı büyük bir saygısızlıkla bozmuştur. Tarafıma 8 Mart Dünya kadınlar gününde bir dizi hakaret ederek kendi seviyesini belli etmiştir. Toplumun ve ailenin temelini oluşturan kadına saygısı olmayan bir kişiye ne anlatılsa kâr etmeyecektir. Bu nedenle ben rakiplerimi değil kendimi ve Çamaş'ım için yapacaklarımı anlatmaya devam edeceğim. Saygı ve sevgilerimle kamuoyuna arz ederim"

CHP'Lİ VEKİLDEN TEPKİ
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de Cumhur İttifakı adayı Ayparçası'nın skandal sözlerine şu şekilde tepki gösterdi:
"Ordu Çamaş ilçesinin mevcut belediye başkanı ve yeniden Cumhur ittifakı adayı Mahmut Ayparçası, CHP'nin kadın adayı Leyla Çıtır'a hem de Kadınlar Gününde, bir Kadın Kooperatifinde ahlaksızca hakaret ediyor.
Siyasetin de bir ahlakı var, bir seviyesi var. Bunun seviyesi zaten belli de o yanında oturup sessiz kalanlara ne demeli. Kendi partisi ve AKP'li yetkililer ile vekiller bunun ayarını düzeltecek mi, yoksa o işi ben mi yapayım"

Odatv.com
Erdoğan'ın ziyareti öncesi Almanya'da protestolar başladı
Kolombiya'da yakalanan 4,9 tonluk kokain: Halil Falyalı cinayeti ile ilgisi ne?
'Maaşlarımızdan çalınıyor' diye haykıran vatandaşlar: "TÜİK’e hakkımızı helal etmiyoruz"
Vatandaş benzinlikteki yıkama fiyatını görünce isyan etti: "Ne zaman bu kadar çok zamlandı!"
Eski Merkez Bankası Başekonomisti Hakan Kara, Türkiye'nin 'iflasını' işaret etti "Tamamen bilim dışı politikaların sonucu iflas olasılığı..."
Semih Turan ilçe ilçe saydı: İşte CHP’nin İstanbul’da kazanabileceği belediyeler
Polis, PAEM sınavındaki bazı soruların bir yayıncının makalesiyle aynı olduğu iddialarını yalanladı
Dolar her 10 kuruş arttığında Türkiye'ye bakın ne oluyor!
Erdoğan'ın kitabıyla poz verdi, üst üste kamu ihaleleri aldı
Metrobüste bağıra bağıra ezan okuyup namaz kılmaya başladı!
AKP’li yöneticiden akıl tutulması yaşatan ekomomik kriz yorumu!
Ağır akaryakıt zamları bütün fiyatları etkilerken, AKP'li kafadan şaşırtmayan sözler: “Zamlar iyi. Arabası olan düşünsün, benim arabam yok"
Prof. Adem Sözüer tane tane anlattı: "Karar ağır yetki tecavüzü"
Sedat Peker'den 'Madımak katliamı' açıklaması