Cumhur İttifakı’nın Ordu Çamaş Belediye Başkan Adayı Mahmut Ayparçası, CHP'nin adayı Leyla Çıtır’a hakaret etti. Ayparçası, Çıtır için "31 senedir kendi maaşını toplayamadı bu, ortalıkta süs kabağı gibi gezdi durdu. Başka bir şey yok. Çok iyi bildiği bir şey var, iyi dedikodu yapmak. Eğer oraya da takılırsam sana o dedikoduları da canlı yayında anlatırım. Tamam mı? Kızım az kendine gel ya. Ya sonuçta bu bir seçim ne oluyor ya? Önüne gelene sarılıyorsun. Bizim inancımızda var mı bu? Ahlakımızda bu var mı? Sen Çamaş'a çok kötü örnek oldun. Kendine gel az" şeklinde konuştu.
“KENDİ SEVİYESİNİ BELLİ ETMİŞTİR”
CHP’nin Çamaş Belediye Başkan Adayı Leyla Çıtır ise Ayparçası'nın sözleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Çıtır’ın paylaşımı şu şekilde:
"Karşılıklı saygı ile yürüttüğümüz bu seçim sürecini bugün Mahmut Ayparçası tarafıma yaptığı büyük bir saygısızlıkla bozmuştur. Tarafıma 8 Mart Dünya kadınlar gününde bir dizi hakaret ederek kendi seviyesini belli etmiştir. Toplumun ve ailenin temelini oluşturan kadına saygısı olmayan bir kişiye ne anlatılsa kâr etmeyecektir. Bu nedenle ben rakiplerimi değil kendimi ve Çamaş'ım için yapacaklarımı anlatmaya devam edeceğim. Saygı ve sevgilerimle kamuoyuna arz ederim"

CHP'Lİ VEKİLDEN TEPKİ
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel de Cumhur İttifakı adayı Ayparçası'nın skandal sözlerine şu şekilde tepki gösterdi:
"Ordu Çamaş ilçesinin mevcut belediye başkanı ve yeniden Cumhur ittifakı adayı Mahmut Ayparçası, CHP'nin kadın adayı Leyla Çıtır'a hem de Kadınlar Gününde, bir Kadın Kooperatifinde ahlaksızca hakaret ediyor.
Siyasetin de bir ahlakı var, bir seviyesi var. Bunun seviyesi zaten belli de o yanında oturup sessiz kalanlara ne demeli. Kendi partisi ve AKP'li yetkililer ile vekiller bunun ayarını düzeltecek mi, yoksa o işi ben mi yapayım"

Odatv.com
Üç kez ihale yapıp aynı firmaya verdiler!
Hazine’den 5 partiye 419 milyon TL akacak!
Masraflar 150 bin lirayı aşınca... Türkiye'de 'krediyle boşanma' dönemi
Rabia Naz davasında İçişleri Bakanı Soylu da tarafını seçti: Cinayet yok, kız düştü. Babası bana hakaret etti
Sedat Peker bu kez de Nedim Şener'i uyardı! "Sözünü düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, herkese dinletmek zorunda kalacağım"
Kırşehir'in Mucur ilçesinde AKP'liler MHP'lileri pusu kurarak hastanelik etti !
İran'ın yaptığı misillemede İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bulunan Ben Gurion Havalimanı füzelerle vuruldu
Berber de lüks oldu! Fiyatlardan esnaf da vatandaş da şikâyetçi
TZOB: 5 bin lira ikramiye alamayan emekli çiftçiler üretimden vazgeçiyor
Bakan Tunç gerekçeli kararı işaret etti: Narin'in katilinin kimliği belli olacak mı?
Ayhan Bora Kaplan'ın önlenemez yükselişi: Sermayesi yakalanmadan 1 ay önce 15 milyon TL'ye çıktı, şirketin ilk adı Menzil
Vekillerin tedavisi için 202 milyon TL ödedik
Bunun gibi şuursuzdan memlekette çok var! 'Bana Mustafa Kemal'den bahsetme, Mustafa Kemal kim ya!'
Diyanet İşleri Başkanı'nın damadı kârına kâr kattı: Boykot zengini damat