Gazeteci Sebahattin Önkibar, Demirören ailesinin içinde AKP ile ilişkiler konusunda büyük tartışmalar olduğunu iddia etti. Önkibar, Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda Yıldırım Demirören’in kardeşi Tayfun Demirören, abisine, “Devran döndüğünde, AKP ve Tayyip Erdoğan gittiğinde bizi yok ederler. Üzerimizden silindir gibi geçerler. Ne hakkın var böyle bir kumarı oynamaya” dedi.
Gazeteci Sabahattin Önkibar, Youtube üzerinden paylaştığı videoda yine gündem yaratacak ifadeler kullandı.
Demirören ailesinde kardeşler arasında büyük anlaşmazlık çıktığını belirten Önkibar, bunun nedeninin büyük kardeş Yıldırım Demirören’in hükümetle girdiği yakın ilişkiden kaynaklandığını söyledi.
Önkibar’ın iddialarına göre; Yıldırım Demirören’in AKP iktidarına verdiği destek kardeşleri Tayfun Demirören ve Meltem Demirören Oktay’ı ciddi anlamda rahatsız etti.
Önkibar videosunda bu durumla ilgili, “Yıldırım Demirören artık AKP iktidarıyla hısım bile oldu. Kızını Sabah Grubu’na gelin verdi. Hürriyet Gazetesi operasyonunda da bildiğiniz gibi Demirören var. Gene şans oyunları ihalesi, TOTAL’in OYAK’a satılması gibi birçok konuda Demirören var. Doğan Medya’yı alırken bile 690 milyon dolar Ziraat Bankası’ndan kredi kullandı. İşte tüm bu durumlar sonrası Tayfun Demirören abisine çıkışmış ve ‘devran döndüğünde, AKP ve Tayyip Erdoğan gittiğinde bizi yok ederler. Üzerimizden silindir gibi geçerler. Ne hakkın var böyle bir kumarı oynamaya’ demiş. İki kardeş artık kanlı bıçaklı. Bu bana yakın çevresinden gelen bilgi” ifadelerini kullandı.
https://abcgazetesi.com/demirorenailesindeerdogankavgasi113717
Meclis kapısına asıldı: CHP'nin '128 milyar dolar nerede' afişleri yasak ama AKP'nin bu afişleri serbest!68 izlenme
İmamoğlu'na Erzurum'da yapılan saldırının hemen ardından AKP'li isimlerden tepki çeken paylaşımlar!30 izlenme
Dünyanın en ünlü müzesi Louvre'da tarihi soygun13 izlenme
Gelin, düğün pastasını kestiği sırada polis tarafından gözaltına alındı17 izlenme
Anıtkabir'de yine aynı görüntüler! AKP'liler ıslık çaldılar 'Reis' diye slogan attılar!42 izlenme
Naz Arıcı, Artistik Buz Pateni'nde 5. kez Dünya Şampiyonu oldu, Atatürk diye haykırdı! "Şampiyonluğumu ve madalyamı ATATÜRK'ün Türkiye'sinde geleceğe umutla bakan bütün kadınlara hediye ediyorum"34 izlenme
1.5 yılda 15.6 milyon lira harcayan 'Helal Akreditasyon Kurumu' hiçbir akreditasyon yapmadı!107 izlenme
FETÖ'nün sınav yapılanmasına operasyon! 20 gözaltı26 izlenme